SPONSORLU

Hayvanlar için Kaputa Vur 2!

2019 yılının Ocak ayında Burhan Öçal ile #KaputaVur mottosu ile bir reklam kampanyası hazırlayan ikinciyeni.com, kampanyanın ikinci reklamı ile karşımıza çıktı.
Hayvanlar için Kaputa Vur 2!

2020 itibariyle 415 bin üyeye ulaşan ikinciyeni.com, yeni bir reklam filmi ile karşımızda. Hatırlatmak gerekirse 2019 yılının Ocak ayında Burhan Öçal ile #KaputaVur mottosu ile bir reklam kampanyası hazırlayan ikinciyeni.com, kampanyanın ikinci reklam filmini yayınladı.

Kışın soğuk havalarda kaputun içine girip motorun sıcaklığıyla ısınmaya çalışan kedilerin canını kurtarmak için geçen yıl Kaputa Vur projesini hayata geçiren ikinciyeni.com’un yeni filmi seyircilerle buluştu. ikinciyeni.com websitesinde ve mobil uygulamasının içinde de bulunan Sürücüler İçin Hayvanları Koruma Kitapçığı’nın duyurulduğu filmde yine başrolde Burhan Öçal var fakat bu sefer yalnız değil.

ikinciyeni.com’un yeni Kaputa Vur filminde Türkiye’nin en meşhur kedisi olan Kötü Kedi Şerafettin, Burhan Öçal’a eşlik ediyor. Havas İstanbul ajansı tarafından hazırlanan reklamın yönetmenliğinin ise Mehmet Kurtuluş'un üstlendiğini de ekleyelim. İyi seyirler.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.