New HR Sessions, Türkiye İnsan Kaynakları Ekosistemini Bir Araya Getirecek!

İnsan Kaynakları alanındaki tüm yeniliklere ev sahipliği yapacak olan New HR Sessions'in ilki 5 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek.
New HR Sessions, Türkiye İnsan Kaynakları Ekosistemini Bir Araya Getirecek!

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında Webrazzi ve CrenvoİK olarak ilk defa New HR Summit'i düzenlemiştik. Ülkemizdeki insan kaynakları ekosistemini bir araya getiren bir etkinlik olan New HR Summit'i bu yıl 23 Eylül tarihinde tekrar düzenleyeceğiz.

Fakat bu etkinliğin öncesinde insan kaynakları ekosistemini ilgilendiren iki farklı etkinliğimiz daha olacak. İnsan Kaynakları alanındaki tüm yeniliklere ev sahipliği yapacak olan New HR Sessions'in ilki 5 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek.

İnsan kaynakları profesyonelleri için network fırsatı!

Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz New HR Sessions'ta kurum kültürlerinin değişiminden Agile'a, insan kaynaklarının dinamiklerinden design thinking yöntemlerine kadar pek çok önemli konu alanında uzman kişiler ile konuşulacak.

İnsan kaynakları ekosistemi için önemli bir network imkanı sağlayacak olan ilk New Hr Sessions'ın konuşmacıları arasında Türkiye İş Bankası Alan Lideri- Çevik Atölye Ali Yalçın, Koç Holding Group Talent, Engagement & Organizational Development Manager'ı Görkem Balcı, Userspots / IOX Digital kurucu ortağı Mustafa Dalcı, Turkcell Agile Coach, Trainer, Transformation Lead, Development Mentor'u Özlem Akbağ Akalın ve HAGA Business Consultancy B.V. partneri ve Türkiye temsilcisi Şebnem Gürün Özeren gibi önemli isimlerin yer aldığını da ekleyelim. 

Dilerseniz 5 Mart 2020 tarihinde Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz New HR Sessions'a katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Biletlerin sınırlı sayıda olduğunu ve katılmak için elinizi çabuk tutmanız gerektiğini de ekleyelim. New HR Sessions etkinliğimizin ikincisi ise 2 Nisan 2020 tarihinde yine Hilton İstanbul Maslak'ta düzenlenecek.

Bu etkinliğimizin konuşmacıları arasında ise Fibabanka HR Systems, Process and Data Analytics Unit Head'i Akın Söylemez, Ericsson Market Area Middle East and Africa Head of People Analytics & HR Business Partner'ı Ayşegül Ertüreten, Self- Employed Management Consultant | Data & AI | Lecturer Dr. Murat Açar, KPMG Türkiye Director, Data and Analytics Leader'i Gökhan Mataracı, Vodafone HR Analytics Manager'ı Güzide Akarsu ve Danone OD Executive & HR Analytics'i Neslihan Aktuğ yer alıyor.

Dilerseniz 2 Nisan 2020 tarihinde Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz New HR Sessions'a katılmak için ise buradan bilet alabilirsiniz. 5 Mart'ta görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.