Artırılmış gerçeklikle perakendedeki dijital değişim hızlanacak: Apple, Quick Look özelliğini perakendecilere açtı

Güncelleme ile birlikte perakendecilere bir artırılmış gerçeklik ekranından kendi ürünlerinin satışını yapma imkanı sağlayan Quick Look, önemli firmaların kullanıma sunuldu.
Artırılmış gerçeklikle perakendedeki dijital değişim hızlanacak: Apple, Quick Look özelliğini perakendecilere açtı

Apple'ın artırılmış gerçeklik destekli aracı olan "Quick Look" önemli bir güncelleme aldı. Oldukça basit bir çalışma mantığına sahip olan Quick Look özelliği artırılmış gerçeklik desteği sayesinde bir eşyanın evinizde veya başka herhangi bir alanda nasıl duracağını anlamanıza olanak tanıyor.

Güncelleme ile birlikte perakendecilere bir artırılmış gerçeklik ekranından kendi ürünlerinin satışını yapma imkanı sağlayan Quick Look, önemli firmaların kullanıma sunuldu. Paylaşılan bilgilere göre Quick Look özelliği şu an Home Depot, Wayfair, Bang&Olufsen ve 1-800-Flowers tarafından kullanılabiliyor.

Bu arada belirtelim Webrazzi E-ticaret'te bu teknolojilerin perakende markalarını ve e-ticareti nasıl etkileyeceğini 1 saatlik özel oturumla konu alacağız. Deneyim temelli E-Ticaretin geleceği: Artırılmış Gerçeklik (AR) / XR teknolojileri başlılıklı oturumda konuşmacığımız HoloNext Kurucu Ortağı Güven Çelikkaya olaca.

Quick Look ve Apple Pay desteği sayesinde kullanıcıların beğendikleri eşyaları direkt olarak olarak Quick Look ekranından satın alabileceklerini de paylaşalım. Quick Look özelliği sayesinde beğendiğiniz eşyaların hangi mağazalarda olduğunu kontrol edebildiğinizi de ekleyelim.

ilk olarak 2018 yılında tanıtılan ARKit 2 ile karşımıza çıkan Quick Look, Home Depot, Wayfair, Bang&Olufsen ve 1-800-Flowers markalarının uygulamaları haricinde Safari, Mail ve Messages gibi uygulamaları ile de kullanılabiliyor. Her geçen gün yeni örneklerle karşımıza çıkan artırılmış gerçeklik uygulamaları e-ticaret sektöründe de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.