Etkinliklere odaklanan seyahat girişimi Tripoki, 2019 verilerini paylaştı

Seyahat alışkanlıkları ve tercihleri oldukça farklı bir kitleyi hedef alan Tripoki, 2019 yılına ait verilerini de paylaştı.
Etkinliklere odaklanan seyahat girişimi Tripoki, 2019 verilerini paylaştı

Geçtiğimiz Ekim ayında Detur'un etkinlik deneyimine odaklanan girişimi olarak karşımıza çıkan Tripoki'den sizlere bahsetmiştik. Seyahat alışkanlıkları ve tercihleri oldukça farklı bir kitleyi hedef alan Tripoki, 2019 yılına ait verilerini de paylaştı.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Tripoki, 2019 yılında 611 bin tekil ziyaretçi tarafından 1.6 milyon kez görüntülendi. Söz konusu trafiğin yüzde 92'si ise mobil platformlardan geldi. Gerçekleşen satışların yüzde 40’ından fazlası ise Almanya, İtalya, Malta, ABD, İngiltere, Rusya ve Hong Kong’ta yaşayan müzik veya sporseverlere oldu.

Müzik ve spor organizasyonları için hizmet veren Tripoki'nin dünyaca ünlü Tomorrowland Elektronik Müzik Festivali'nin resmi seyahat partneri olduğunu da ekleyelim. 2019 yılında 1187 kişinin İspanya, ABD ve Fransa gibi ülkelerde gerçekleştirilen etkinliklere Tripoki Deneyimi ile de katıldı. Sadece Tomorrowland için 102 kişiye uçak ve etkinlik bileti içeren paket satıldı.

Tripoki, 2020 yılında Tomorrowland Etkinlik Paketlerini Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da sunmaya başladı. 17 Temmuz’da gerçekleşecek festival için paket satışları geçtiğimiz hafta başladı ve satışların geçen seneyi 2 kat aşması bekleniyor. Son olarak Tripoki'nin aynı zamanda EuroLeague Basketball'un “Resmi Global Seyahat Partneri” olduğunu da belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.