Turkcell ve Huawei 1 Milyon adet Huawei Mobil Servis destekli telefon satmak için iş birliğine gitti

Huawei Mobil Servisleri’nin (HMS) tanıtıldığı ve Turkcell’in kendi uygulamalarını bu platforma taşıdığını açıkladığı basın toplantısında, taraflar iş birliği anlaşması da imzaladı.
Turkcell ve Huawei 1 Milyon adet Huawei Mobil Servis destekli telefon satmak için iş birliğine gitti

Turkcell ve Huawei bugün gerçekleşen bir basın toplantısı ile iş birliğine gittiğini duyurdu. Turkcell ve Huawei'in üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında Huawei Mobil Servis (HMS) destekli akıllı telefonların Türk kullanıcılara sunulması ve Turkcell’in bu konudaki desteğinin önemi hakkında açıklamalarda bulunuldu. 

Huawei Mobil Servisleri’nin (HMS) tanıtıldığı ve Turkcell’in kendi uygulamalarını bu platforma taşıdığını açıkladığı basın toplantısında, taraflar iş birliği anlaşması da imzaladı. Turkcell, HMS destekli Huawei telefon satış adedinin önümüzdeki dönemde 1 milyon olacağını dile getirdi. 

Turkcell ile gerçekleştirilen önemli ortaklık için duyduğu mutluluğu dile getiren Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Genel Müdürü Seth Wang, markalarının Türkiye'de 17 yıllık bir geçmişi olduğunu ve ilk günden bugüne Türkiye'de teknoloji açısından yenilikçi bir gelişmeye yatırım yapmaya ve yardımcı olmaya devam ettiklerini de paylaştı.

HMS destekli akıllı telefonlarımızla Türk kullanıcılara ulaşma konusunda Turkcell ile güçlü bir iş birliği yapmaktan gurur duyduklarını da paylaşan Wang, bu vesile ile Turkcell yöneticilerine değerli destekleri için teşekkür ettiklerini de paylaştı. 

Huawei ile daha önce de Türkiye’de ilklere imza attıklarını ve çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini de paylaşan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, İki büyük marka arasındaki bu iş birliğinden dolayı son derece gururlu olduklarını da dile getirdi.

Önümüzdeki dönemde Huawei Mobile Services (HMS) yüklü 1 milyon telefon satmayı hedeflediklerini de paylaşan Erkan, iş birliği çerçevesinde Turkcell'in mağaza ve online kanallarında Nisan ayı başında satışa sunacakları Huawei cep telefonlarında Turkcell’in 30’a yakın uygulamasının yer alması için HMS entegrasyonuna da başlamış durumda olduklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.