Şirketler için bulut iletişim ve müşteri desteği çözümleri sunan Infoset, 2,2 milyon dolar değerleme yatırım aldı

Infoset, Fransa merkezli IT Task Force'tan 2,2 milyon değerleme ile yatırım aldı. Girişimin ne kadar yatırım aldığı ile ilgili finansal detayların paylaşılmadığını da ekleyelim.
Şirketler için bulut iletişim ve müşteri desteği çözümleri sunan Infoset, 2,2 milyon dolar değerleme yatırım aldı

Şirketler için bulut iletişim ve müşteri desteği çözümleri sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Infoset, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Infoset, Fransa merkezli IT Task Force'tan 2,2 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı. Girişimin ne kadar yatırım aldığı ile ilgili finansal detayların paylaşılmadığını da ekleyelim.

Bulut çağrı merkezi, canlı chat, chatbot, bilet sistemi, yardım merkezi sistemi ve satış yönetimi gibi pek çok özellik sunan Infoset, Samed Düzçay ve Sercan Düzçay tarafından 2019 yılının Ağustos ayında kuruldu. Şu an 11'i ücretli olmak üzere 100'den fazla müşteriye sahip olan Infoset, hem ülkemizde hem de yurt dışında pek çok rakibe sahip.

Ayrı ayrı yazılımlar yerine tüm destek kanallarını tek bir noktada bir araya getirerek rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Infoset, müşterilerine sunduğu aylık ve yıllık paketler üzerinden gelir elde ediyor. Paylaşılan bilgilere göre alınan yatırımı ekibini büyütmek için kullanacak olan girişim pazarlama faaliyetlerine de başlayacak.

2020 yılının sonunda ise 150'den fazla ücretli müşteriye ulaşmayı hedefleyen Infoset'in ana hedefi ise 2021 yılının başında Fransa'da Avrupa ofisini açmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.