Fitbit ürünlerinin Türkiye'deki yeni yetkili distribütörü Bilkom oldu

Bugün düzenlenen bir basın toplantısı ile Fitbit'in yeni distribütörü de belli oldu.Toplantıda paylaşılan bilgilere göre giyilebilir cihaz üreticisi Fitbit'in ülkemizdeki yeni yetkili distribütörü Bilkom oldu.
Fitbit ürünlerinin Türkiye'deki yeni yetkili distribütörü Bilkom oldu

Google'ın giyilebilir cihaz pazarının en önemli oyuncularından biri olan Fitbit'i 2,1 milyar dolar karşılığında satın aldığını geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün düzenlenen bir basın toplantısı ile Fitbit'in yeni distribütörü de belli oldu.

Toplantıda paylaşılan bilgilere göre giyilebilir cihaz üreticisi Fitbit'in ülkemizdeki yeni yetkili distribütörü Bilkom oldu. Giyilebilir teknoloji ürünlerini dünya genelinde 100’den fazla ülkede ve 39 bin perakende mağazasında tüketiciyle buluşturan Fitbit'in ürünleri ülkemizde Bilkom güvencesi ile satılacak.

Bilkom’un ürün portföyünde Fitbit'in haricinde Apple, Huawei, Asus, Alcatel, DJI, Naztech, Hypergear, Celly, TCL ve Fitbit gibi önemli markalar olduğunu da ekleyelim. Fitbit'in en yeni ürünlerinden olan Fitbit Versa 2 modeli 1 Mart tarihinden itibaren 1,499 TL fiyat etiketi ve Bilkom güvencesi ile satışa sunulacak.

Hatırlatmak gerekirse spor odaklı bir akıllı saat olan Fitbit Versa modelini 2018 yılının Temmuz ayında incelemiştik. Fitbit Versa 2 modelinin incelemesini de yakın zamanda sizlerle paylaşacağız. Son yıllarda giyilebilir teknoloji ürünlerinin giderek daha fazla öne çıktığını belirten Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, Bilkom olarak tüketicilerin teknoloji yoluyla yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını paylaştı.

Bu çerçevede giyilebilir teknolojideki liderliklerini Fitbit’in sağlık ve fitness odaklılığı ile bir adım ileri taşıdıklarını da paylaşan Ballıkaya, sağlık ve aktif yaşam tutkunları için Fitbit’i portföylerine katmaktan mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.