Yıldız Holding'in uluslararası girişim yatırım programına seçilen girişimler belli oldu

Paylaşılan bilgilere göre Yıldız Holding ve Sente Foundry iş birliği ile gerçekleşen uluslararası girişim yatırım programına seçilen girişimler belli oldu.
Yıldız Holding'in uluslararası girişim yatırım programına seçilen girişimler belli oldu

Yıldız Holding'in girişimlere 75 bin dolara kadar yatırım yapacağını geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre Yıldız Holding ve Sente Foundry iş birliği ile gerçekleşen uluslararası girişim yatırım programına seçilen girişimler belli oldu.

Bu program ile erken aşama girişimlere ulaşmayı hedefleyen Yıldız Holding, pazarlama teknolojileri, perakende teknolojileri, tedarik zinciri teknolojileri veya tüketici deneyimi konusunda çözümler üreten girişimlerden 7 tanesini programına seçti.

Seçilen girişimlere geçmeden önce programın ikinci döneminin 2020 yılının Haziran ayında gerçekleşeceğini de belirtelim. Programını ikinci döneminin odak alanları ise gıda ve ambalaj alanları olacak. Dilerseniz buradan programın ikinci dönemine buradan başvurabilirsiniz. Programa katılacak olan girişimlere 50 ila 75 bin dolar yatırım yapılacağını da ekleyelim.

Uluslararası girişim yatırım programına seçilen girişimler

VibeVision: Duyguları analiz eden ve ölçümleyen bir girişim olarak hizmet veren VibeVision, Helsinki merkezli bir girişim.

thesuppleye: İstanbul merkezli bir girişim olan thesuppleye, sürdürülebilir ve bağlantılı tedarik zincirleri oluşturmayı hedefliyor.

TradeMonday: 2016 yılında kurulan ABD merkezli bir girişim olan TradeMonday, yapay zeka destekli perakende platformu olarak hizmet veriyor.

PicSell: Yapay zeka destekli bir teknoloji sunan PicSell, temelde görüntü tanıma ve anlamlandırma konusunda hizmet sağlıyor.

LoyaltyLab: Rusya merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan LoyaltyLab, perakende sektöründe gerçekten kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi geliştirmeyi hedefliyor.

DeepNeep: Müşteri sadakatini artırmak amacıyla yola çıkan DeepNeep, kullanıcılarına yapay zeka temelli bir teknoloji sunuyor.

Scan and Buy: Offline perakende sektörü için online bir çözüm sunan Scan and Buy, adından da anlaşılabileceği üzere oldukça basit bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.