Şifrelerinizi Google Drive hesabınızda saklayan uygulama: Drive Password

Drive Password ise parolalarınızı şifreleyerek Google Drive hesabınızda saklamanıza olanak sağlıyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Drive Password uygulamasını kullanmak için öncelikle Google hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.
Şifrelerinizi Google Drive hesabınızda saklayan uygulama: Drive Password

İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte pek çok platform ve bu platformlarda kullandığımız şifreler de günlük hayatımızın birer parçası oldu. Kullandığımız şifre adedi çok olunca bu şifreleri unutmak da büyük bir problem haline geldi. Bu sorunu ortadan kaldırmak için pek çok şifre yönetim uygulaması geliştirildi.

Bugün karşımıza çıkan Drive Password ise parolalarınızı şifreleyerek Google Drive hesabınızda saklamanıza olanak sağlıyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Drive Password uygulamasını kullanmak için öncelikle Google hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.

Sonrasında ise Drive Password'da yer almasını istediğiniz bilgileri platforma giriyorsunuz. Cihazınız üzerinde şifrelenen parola ve bilgilere otomatik olan Google Drive'ınızda saklanmaya başlıyor. Drive Password uygulaması ile şifrelerinizi kategorize edebileceğinizi de belirtelim.

Daha güvenli şifreler oluşturmanız için kendi için bir şifre oluşturucu da barındıran Drive Password, takım arkadaşlarınız ile oldukça kolay bir şekilde şifrelerinizi paylaşmanıza da olanak sağlıyor. Kısacası Drive Password ile verilerinize sadece siz ulaşabiliyorsunuz.

Drive Password uygulamasını pek çok platformda kullanabileceğinizi de ekleyelim. Android, iOS, Windows ve macOS platformları için uygulama desteği sunan Drive Password, bu platformların yanı sıra Chrome eklentisi olarak ve web üzerinden de kullanılabiliyor. Böylece tüm platformlardan şifrelerinize erişmeniz de mümkün oluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.