SPONSORLU

Bayer, G4A Turkey 2020 İçin Girişimcilerin Başvurularını Bekliyor!

Bayer seçilen girişimleri 60 bin TL değerinde hibe, mentorluk, eğitim, iş birlikleri ve Merkez Ofisi’nde 100 gün süreli çalışma ortamı ile destekliyor.
Bayer, G4A Turkey 2020 İçin Girişimcilerin Başvurularını Bekliyor!

Bayer, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği G4A Turkey Girişim Hızlandırma Programı’na başvuruları bekliyor. G4A Turkey 2020 programına sağlık, tarım, radyoloji, kalite ve çevre sağlığı (haşere ve kemirgen mücadelesi) ile kurumsal fonksiyonlara yönelik dijital çözümler sunan ve fikir aşamasını geçen, yalın bir ürüne, prototipe ya da ileri seviyede bir girişime sahip olan girişimciler katılabiliyor.

Bayer; girişimcilere sunduğu hibe, mentorluk, eğitim desteği ve iş birliği imkanı ile Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine iki yılda toplam 1,5 milyon TL değerinde katkı sağladı. G4A Turkey programına 2018 yılından bu yana 10 girişim seçildi. Bu girişimler arasında Bayer yöneticilerinden aldığı mentorluk ile ürününü değiştiren, prototipini geliştiren, stratejisini geliştirerek ürününü uluslararası platforma taşıyan ya da Bayer’in bağlantıları ile ürününü küresel firmalara satanlar oldu. Bu başarılı girişimler arasında dünyanın önde gelen girişim hızlandırma programlarından TechStars’a katılmaya hak kazanan ve Draper Associates’den 1 milyon dolarlık yatırım alan Vivoo, Tarvenn’den 2,2 milyon TL değerinde yatırım alan Digime3D, New York’un öncü üniversitelerinin Biyomedikal Teknoloji laboratuvarları ile iş birliği yapmayı planlayan ve Dünya Bankası ile görüşmelerini sürdüren PONS ve ürününü Avrupa ve Türkiye’de satmaya başlayacak olan TION/IONED girişimleri yer alıyor.

Başvuruları 1 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan G4A Turkey Girişim Hızlandırma Programı için detaylı bilgiye g4a.health/turkey web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.