Vivense, 2019'da 500 bin ürün gönderimi gerçekleştirdi

Türkiye'de mobilya dikeyindeki en büyük e-ticaret girişimlerinden biri olan ve fizikselde de mağazaları bulunan Vivense 2019 yılına dair rakamları açıkladı.
Vivense, 2019'da 500 bin ürün gönderimi gerçekleştirdi

Türkiye'de mobilya dikeyindeki en büyük e-ticaret girişimlerinden biri olan ve her ne kadar e-ticaret sitesi olarak tanısak da şu anda fizikselde de mağazaları bulunan Vivense 2019 yılına dair rakamları açıkladı. Bu senenin sloganını "kalite" olarak belirleyen Vivense, 2019'da 500 bin mobilya ve ev ürününü müşterilerine teslim ettiği bilgisini paylaştı.

Şu anda 417 kişilik ekibiyle hizmet veren Vivense, 2020 yılında, 35 showroom daha açarak yüzde 170 oranında büyümeyi planlıyor. Bu bilgilerin yanı sıra Vivense'nin Londra'da da ilk uluslararası showroom'unu açtığının bilgisini de paylaşmış olalım.

Daha önce Earlybird Venture Capital başta olmak üzere Can Yücaoğlu, Hasan Aslanoba, Alp Saul, Fabrice Grinda ve Jose Marin gibi yatırımcılardan yatırım alan Vivense, 2013 yılında Kemal Erol tarafından e-ticaret sitesi olarak kuruldu. Şirket, zamanla fiziksel alanda da söz sahibi olmaya başladı ve girişim, bu sayede bir mobilya markasına dönüştü diyebiliriz. Zira Vivense'nin fiziksel mağazaları Türkiye'nin hemen hemen her bölgesine yayılmış durumda. Şirket, Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin ve Samsun'da fiziksel mağazalarıyla hizmet veriyor. Ancak bu noktada, Vivense'nin online platformu sayesinde birçok yere erişebildiğini belirtmek gerekiyor. 

Üreticiden direkt olarak son kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen Vivense'nin Londra'da açılan showroom'u ile başlayan globaldeki süreçlerini de yakından takip ediyor olacağız. Vivense'nin kuruluşundan bugüne yatırımlarına ve gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.