New HR Sessions'a Davetlisiniz!

İnsan Kaynakları'nda yaşanan dönüşüm sadece dünyada değil ülkemizde de öne çıkan konulardan birisi. Bu alanda hızlı hareket eden şirketler, en önemli kaynağı olan İnsan Kaynağını hem verimli şekilde kullanıyor hem de başarıyı yakalıyor.
New HR Sessions'a Davetlisiniz!

Dünya değişiyor, aklımıza gelebilecek her alanda yaşanan dijitalleşme ve dinamizm, firma kültürlerinde de yerini buluyor. Yetenek yönetiminden, oryantasyon süreci deneyimlerine, performans gelişiminden, pozisyonlamaya bir çok süreç firma içinde yaşayan kurum kültürünün çevik hale gelmesinden geçiyor. 

Çevik hale gelen firmaların ise insan odaklı sistemler oluşturmaları ve çalışanlarını “asset” olarak görmeye başlamaları ile insan kaynaklarının da çevikleşmesi kaçınılmaz hale geliyor. Design Thinking yöntemleri, işe alım sürecinden, çalışan deneyimi ve çalışan mutluluğuna kadar bir çok süreci tasarlamaya yardımcı oluyor. 

Data ve gelişmiş analitik, kuruluşların yetenekleri tanımlama, cezbetme, geliştirme ve elde tutma biçimini önemli ölçüde değiştiriyor. Diğer yandan, People Analytics, datalar ile somut verilere dayanarak titizliği ve performansı artırırken önyargının azalmasında önemli rol oynuyor.

New HR Sessions, İnsan Kaynakları alanındaki tüm yeniliklere ev sahipliği yapıyor

50 kişilik kısıtlı bir kontenjanla, önemli şirket yöneticilerini ağırlayacağımız New HR Sessions için erken kayıt fırsatından faydalanıp, etkinliğe hemen kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Trendlerin gerisinde kalmak istemeyen tüm insan kaynakları profesyonellerini New HR Sessions'a bekliyoruz.

Öğrenme, değişim ve yenilenmenin tam vakti!

5 Mart 2020: New HR Sessions - Agile & Design Thinking in HR

2 Nisan 2020: New HR Sessions - People Analytics

Ayrıntılı bilgi ve avantajlı kayıt fırsatları için lütfen bizimle iletişime geçin.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.