Mobilexpress 20 milyon dolara yakın değerleme ile yatırım aldı [Duyum]

Mobilexpress'in CEO'su Yunus Emre Güzer'in Twitter üzerinden paylaştığı görselde, Mobilexpress ekibi aldıkları yeni yatırıma imza atarken poz verdi.
Mobilexpress 20 milyon dolara yakın değerleme ile yatırım aldı [Duyum]

Yerli ödeme çözümleri girişimi Mobilexpress, duyumlarımıza göre 20 milyon dolara yakın bir değerleme ile bir yatırım aldı. Yeni yatırım, Mobilexpress'in CEO'su Yunus Emre Güzer'in attığı ekip fotoğrafıyla ilk kez ortaya çıkmış oldu. Paylaşılan görselde, geçtiğimiz yılın son ayında şirketin CEO pozisyonuna getirilen Yunus Emre Güzer, Türk Telekom eski CEO'su Paul Doany, Vestel'in eski CMO'su Tunç Berkman ve Mobilexpress'in yönetim kadrosu kadrajda yer aldı.

Paylaşılan fotoğraf sonrasında aldığımız duyumlara göre, dışarıdan bir yatırımcı Mobilexpress'e 20 milyon dolara yakın bir değerleme ile yatırım yaptı. Şu anda yatırımın dışarıdan geldiği ve yaklaşık değerleme miktarı dışında herhangi bir duyumumuz bulunmuyor. Yatırımcılara ve yatırım bilgisine çok yakında ulaşıp sizlerle paylaşacağız.

2011 yılında kurulan Mobilexpress, 2013 ve 2014 yıllarında yabancı yatırımlar almıştı. Yaklaşık 20 milyon dolar değerlemeli bu yeni yatırım ise Mobilexpress'i başka bir boyuta taşıyacak ve Mobilexpress CEO'su Yunus Emre Güzer'in paylaşımına bakılırsa, rekabeti kızıştıracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.