Alışkanlıklar ve ruh halleri için takip platformu: Tangerine

Gündelik yoğunluk içinde yapılacak şeylerin kişiye hatırlatılması gerekiyor. Tangerine adlı uygulama, bu konuda kullanıcıya yardımcı olmayı hedefliyor. 
Alışkanlıklar ve ruh halleri için takip platformu: Tangerine

Son dönemde tüm dünyanın yaşadığı can sıkıcı olaylar, kişilerin ruh hallerinde de ciddi anlamlar dalgalanmalar yaşanmasına neden oluyor. Durum böyle olunca iki gün önce nasıl hissettiğimizi dahi hatırlayamayacak konuma geliyoruz ve sürekli değişen gündem, alışkanlıklarımızın takibini de zorlaştırıyor. Örneğin; tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü, temizliğe daha fazla önem göstermeyi, ayrıca daha fazla vitamin depolama ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Ancak gündelik yoğunluk içinde bunların kişiye hatırlatılması gerekiyor. Tangerine adlı uygulama, bu konuda kullanıcıya yardımcı olmayı hedefliyor. 

Tangerine nedir?

Öncelikle uygulamanın ücretsiz olduğunu ve kullanmak için herhangi bir üyelik gerektirmediğini belirtelim. Tangerine'i App Store'dan indirdikten sonra direkt olarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Platformun çok yönlü olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bir gün için ruh hallerinizi, o gün hakkında hislerinizi paylaştığınız platformda düzenli olarak yaptığınız alışkanlıkları ve gün içinde yapılacakları ve hedeflerinizi de not edebiliyorsunuz. Platform, kullanım kolaylığı ve tasarım sadeliğiyle de dikkat çekiyor.

Tangerine, size yapılacaklar için düzenli bildirimler gönderebiliyor, tamamladığınız ya da geçmek zorunda kaldığınız işler için de özel bir bölüm oluşturuyor. Böylelikle neyi yapıp neyi yapmadığınızı görebilmeniz mümkün oluyor. Platform, ruh hali özelliğinden dolayı kısmen bir meditasyon uygulaması işlevi de görüyor diyebiliriz. Ancak direkt olarak bu kategoride sayılmıyor.

Tangerine ücretsiz olarak oldukça işlevsel olmasına rağmen platformun özelliklerinden daha fazla yararlanmak istiyorsanız belirli bir ücret karşılığında premium üyeliğe geçebiliyorsunuz. Premium üyelik ise döviz kuru nedeniyle Türkiye'deki kullanıcılar için bir yüksek diyebiliriz. Yıllık üyelik 199,99 TL iken aylık üyelik ücreti 33,99 TL olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bana kalırsa Tangerine ücretsiz kullanımda da oldukça yeterli.

Uygulamayı iOS cihazınız için App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.