Online süpermarket istegelsin, Ankara'da hizmet vermeye başlıyor

Online süpermarket istegelsin, İstanbul ve Kocaeli’nin ardından Ankara'da hizmet vermeye başlıyor.
Online süpermarket istegelsin, Ankara'da hizmet vermeye başlıyor

Geçtiğimiz Kasım ayında online süpermarket olarak hizmet veren istegelsin'in Kocaeli'nde hizmet vermeye başladığını sizlere aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre istegelsin, İstanbul ve Kocaeli’nin ardından Ankara'da hizmet vermeye başlıyor.

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre istegelsin, 1 Şubat itibariyle Ankara’da hizmet vermeye başlayacak. İlk etapta Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut ve Gölbaşı bölgelerinde hizmet verecek olan istegelsin, tıpkı İstanbul ve Kocaeli’nde de olduğu gibi soğuk zincir bozulmadan ürünlerini kullanıcılarına ulaştıracak.

Ankara'lı kullanıcıların ilk alışverişe özel olarak hem 30 TL indirim uygulanacağını hem de teslimat ücreti alınmayacağını da ekleyelim. Şu an 1 milyon indirilme sayısı ve 400 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, yeni şehirlerle birlikte hedef kitlesini de artırmayı da hedefliyor.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, evlere giden siparişlerde müşterilerin en büyük endişelerinden birinin meyve, sebze ve etlerde soğuk zincirin bozulması olduğunu paylaştı. 

istegelsin olarak böyle hassas ürünleri hijyenik, özel paketlerde ve soğutmalı araçlarda göndererek en taze şekliyle müşterilerilerine ulaştırdıklarını da sözlerine ekleyen Yıldırım, evlerin tüm ihtiyaçlarını süpermarket fiyatına kapılarına getirdiklerini de belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.