Online süpermarket istegelsin, Kocaeli'nde hizmet vermeye başladı

Adalar ve Şile hariç İstanbul'un tamamına hizmet veren istegelsin, Kocaeli’nde Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’dan sonra şimdi de İzmit’te hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.
Online süpermarket istegelsin, Kocaeli'nde hizmet vermeye başladı

Online bir süpermarket olarak hizmet veren istegelsin'in tüm İstanbul'a hizmet vermeye başladığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını hedefleyen istegelsin, hizmet alanını genişletiyor.

Adalar ve Şile hariç İstanbul'un tamamına hizmet veren istegelsin, Kocaeli’nde Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’dan sonra şimdi de İzmit’te hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. istegelsin, 15 Kasım Cuma günü yani bugün itibarıyla soğuk zincir bozulmadan, ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak.

İstanbul’da olduğu gibi yeni lokasyonlardaki kullanıcılar da tüm ürün ve kampanyalara ulaşabilecek. Halihazırda 7 bin ürün çeşidinden istediklerini seçebilecekler. Her geçen gün ürün çeşitliliğini artıran istegelsin, çeşitliliği gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90'ını karşılayacak hâle getirmek istiyor. Şu an 1 milyon indirilme sayısı ve 300 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, yeni şehirlerle birlikte hedef kitlesini de artırmayı da hedefliyor.

Sahip oldukları güçlü altyapı ve dağıtım ağının önemini vurgulayan istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, #çoksüpermarket sloganıyla hizmet vermeyi sürdürdüklerini de dile getirdi. İstanbul’da mevcutta sekiz dağıtım merkezleri olduğunu da paylaşan Yıldırım, kesin olmamakla birlikte Şubat ayında Ankara ve Mayıs ayında ise Bodrum’da olmayı planladıklarını da paylaştı. 2020 yılında ciroda 10 kat büyüme hedeflediklerini de paylaşan Yıldırım, şu anda 150 kişiyi istihdam ettiklerini, 2020 yılının sonunda ise bu sayıyı 300’e çıkarmayı hedeflediklerini de belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.