Huawei Mate 30 Pro modeli 5 Şubat'ta Türkiye'de satışa sunuluyor

Bugün paylaşılan bilgilere göre Huawei Mate 30 Pro modeli 5 Şubat tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak.
Huawei Mate 30 Pro modeli 5 Şubat'ta Türkiye'de satışa sunuluyor

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında Huawei'in yeni amiral gemisi modeli olan Huawei Mate 30 Pro'nun tanıtıldığını fakat hem Avrupa'nın büyük bir bölümünde hem de ülkemizde satışa çıkmadığını sizlere aktarmıştık. Bu modelin satışa sunulmamasının en önemli nedeni ise Huawei'in Google servislerini kullanamaması. 

Aralık ayında ise Huawei, Mate 30 Pro modelini Türkiye'de satışa sunacağını duyurdu. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Huawei Mate 30 Pro modeli 5 Şubat tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak. Huawei tarafından paylaşılan bilgilere Mate 30 Pro modelinin 5 Şubat 2020 tarihinde Huawei İstinyePark ve İzmir MaviBahçe Deneyim Mağazaları ile Huawei’nin Kadıköy ve Ankara’da bulunan Servis Merkezleri’nde tüketicilerle buluşması planlanıyor.

6.53 inçlik OLED bir ekran ile gelen Huawei Mate 30 Pro, yüzde 94,1 gibi oldukça başarılı bir ekran gövde oranına sahip. Gücünü 6.53 Huawei'in kendi üretimi olan HiSilicon Kirin 990 işlemcisinden alan cihaz, 8 GB RAM'in yanı sıra 128 ve 256 GB dahili depolama seçenekleri de sunuyor.

40 megapiksel Cine kamera, 40 megapiksel SuperSensing kamera, 8 megapiksel telefoto kamera ve 3 boyutlu derinlik algılama kamerasıyla birlikte toplamda 4 kamera sunan Huawei Mate 30 Pro, önde ise 32 megapiksellik bir kamera kullanıyor.

Android 10 ve Huawei'in kendi arayüzü olan EMUI 10 ile gelecek olan Huawei Mate 30 Pro modelinin içinde Google servislerini barındırmayacağını da ekleyelim. 4 bin 500 mAh büyüklüğünde bir pile de sahip olan Huawei Mate 30 Pro, kablosuz şarj ve hızlı şarj teknolojilerini de destekliyor. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Huawei Mate 30 Pro modeli ülkemizde 8 bin 999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunulacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.