Veri yönetimi ve güvenliğe odaklanan Securiti.ai, 50 milyon dolar yatırım aldı

San Jose merkezli girişim, B serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldığını paylaştı. Söz konusu yatırımın General Catalyst liderliğinde gerçekleştiğini de ekleyelim.
Veri yönetimi ve güvenliğe odaklanan Securiti.ai, 50 milyon dolar yatırım aldı

Veri yönetimi ve güvenlik konularında hizmet veren bir girişim olarak karşımıza çıkan Securiti.ai, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. San Jose merkezli girişim, B serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldığını paylaştı. Söz konusu yatırımın General Catalyst liderliğinde gerçekleştiğini de ekleyelim.

50 milyon dolar yatırım B serisi yatırım turuna General Catalyst'in haricinde Mayfield'ın katıldığın da ekleyelim. Securiti.ai'ın henüz çok yeni bir girişim olduğunu da ekleyelim. 2019 yılında kurulan Securiti.ai, geçtiğimiz Ağustos ayında 31 milyon dolar yatırım almıştı.

Kısa süre içinde önemli yatırımlar alan Securiti.ai, aldığı toplam yatırımı 81 milyon dolar seviyelerine kadar da çıkardı. Yapay zeka destekli PrivacyOps platformu olarak hizmet veren Securiti.ai, güvenlik ve veri yönetimi konularına modern bir dokunuş ekleme hedefi ile yola çıktı. Rehan Jalil tarafından ABD'de kurulan Securiti.ai, kısa zamanda önemli yatırımlar alarak dikkatleri çekmeyi de başardı.

Şu an için 185 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Securiti.ai, Güney Amerika, Asya-Pasifik ülkeleri ve Kanada'ya da açılmayı hedefliyor. Son olarak Securiti.ai'ın alınan yatırım ile birlikte 185 kişilik ekibini büyütmeyi hedeflediğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.