Bosphorist Venture Capital, BV Dijital Varlık'a yatırım yaptı

Girişim sermayesi fonu olan Bosphorist, Boğaziçi Ventures tarafından kurulan BV Dijital Varlık şirketine yatırım yaptığını duyurdu.
Bosphorist Venture Capital, BV Dijital Varlık'a yatırım yaptı

Girişim sermayesi fonu olan Bosphorist, Boğaziçi Ventures tarafından kurulan BV Dijital Varlık şirketine yatırım yaptığını duyurdu. Bosphorist, kripto para yatırım ve saklama hizmeti konusunda kurumsal çözümler sunan BV Dijital Varlık şirketine yatırım yaparak kripto varlık sektöründeki faaliyetlerine de başlamış oldu. Yapılan yatırımın finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

BV Dijital Varlık Saklama Yönetimi'nin (BV Crypto) geleneksel sermayenin de içinde bulunduğu geniş bir yatırımcı kitlesine, başta Bitcoin olmak üzere, yüksek getiri vaat eden kripto dünyasına maksimum güvenlikle giriş imkanı sağlayan yenilikçi bir yapı olarak kurulduğunu da ekleyelim.

Hem iOS hem de Android platformlarında mobil uygulamalara da sahip olan BV Crypto, yatırımcılarına, portföylerini anlık olarak takip etme imkanı da sunuyor.

İki şirketin örneğine az rastlanan bir ortaklığa imza attığını belirten Boğaziçi Ventures kurucu ortaklarından Barış Özistek, Boğaziçi Ventures ve Bosphorist Venture Capital’ın güçlerini birleştirmesiyle birlikte Türkiye ve Ortadoğu’nun en güçlü dijital varlık saklama şirketi ortaya çıktığını da dile getirdi.

Boğaziçi ve Bosphorist Ventures ortaklığında kripto yatırımının girişim ekosistemi için de örnek bir yatırım olacağına inandıklarını belirten Bosphorist Venture Capital kurucu ortaklarından Timuçin Bilgör, Türkiye’nin güçlü iki girişim sermayesi yatırım fonlarından Boğaziçi ve Bosphorist’in, bu güç birliğinin yaratacağı sinerji ile başta Türkiye olmak üzere Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde bankacılık sistemini kullanmayan yaklaşık 440 milyon kişiye dijital finans hizmetlerini götürmeyi hedeflediklerini de paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.