Uygun fiyatı iPhone modeli Mart ayında karşımıza çıkabilir

Paylaşılan bilgilere göre iPhone SE 2 veya iPhone 9 olarak adlandırılacak olan uygun fiyatlı model önümüzdeki ay seri üretime başlayabilir.
Uygun fiyatı iPhone modeli Mart ayında karşımıza çıkabilir

iPhone 12 ailesinin ekran boyutlarının ortaya çıktığını dün sizlere aktarmıştık. Bugün ise uygun fiyatlı iPhone modeli ile ilgili yeni bilgiler karşımıza çıktı. Bloomberg tarafından paylaşılan bilgilere göre iPhone SE 2 veya iPhone 9 olarak adlandırılacak olan uygun fiyatlı model önümüzdeki ay seri üretime başlayabilir.

Bloomberg tarafından paylaşılan bir diğer bilgi ise uygun fiyatlı iPhone modelinin Mart ayında tanıtılabilecek olması. Söz konusu uygun fiyatlı iPhone modelinin Foxconn, Pegatron ve Winstron'da üretilmesi bekleniyor. Touch ID desteğine sahip olması beklenen model gücünü A13 işlemcisinden alacak. 

iPhone 8 modeli ile benzer bir tasarıma sahip olması beklenen uygun fiyatlı iPhone modeli, 4,7 inç büyüklüğünde LCD panele sahip olacak. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo, daha önce bu modelin 399 dolar fiyat etiketi ile satılabileceğini söylemişti.

Hatırlatmak gerekirse 64 GB'lık iPhone 8 modeli 449 dolar fiyat etiketine sahip. Direkt olarak 4 inçlik iPhone SE modelinin selefi olmayacak olan uygun fiyatlı iPhone modelinin iPhone 8 ila iPhone X modelleri arasında konumlandırılması bekleniyor. Uygun fiyatlı iPhone modeli ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.