Scooter motosiklet kiralama girişimi Bounce, 105 milyon dolar yatırım aldı

30'dan fazla şehirde 20 bini aşkın elektrikli ve benzinli scooter motosikleti yöneten Bounce, 105 milyon dolarlık D serisi yatırım turunu eski yatırımcıları olan B Capital ve Accel Partners'ın liderliğinde gerçekleştirdi.
Scooter motosiklet kiralama girişimi Bounce, 105 milyon dolar yatırım aldı

Hindistan merkezli elektrikli ve benzinli scooter motosiklet kiralama girişimi olan Bounce'ın 150 milyon dolar yatırım alarak 500 milyon dolar değerlemeye ulaşacağını geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise söz konusu yatırım turu tamamlandı ve Bounce, 105 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

30'dan fazla şehirde 20 bini aşkın elektrikli ve benzinli scooter motosikleti yöneten Bounce, 105 milyon dolarlık D serisi yatırım turunu eski yatırımcıları olan B Capital ve Accel Partners'ın liderliğinde gerçekleştirdi. Paylaşılan bilgilere göre şirketin değerlemesi ise 500 milyon doların üzerine çıktı.

Şirkete yakın kaynakların paylaştığı bilgilere göre Bounce'ın değerlemesi geçtiğimiz Haziran ayında 200 milyon dolar seviyelerindeydi. Kısacası şirketin değerlemesi çok kısa bir zaman içinde iki katını aşmış oldu. Alınan 105 milyon dolarlık yatırım ile şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 194 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim.

İlk etapta Metro Bikes olarak karşımıza çıkan sonrasında ise isim değiştirerek Bounce adını alan girişim günde 120 bin yolculuğa aracılık ediyor. Bounce'ın ana vizyonunun mobiliteyi demokratikleştirme olduğunu paylaşan Bounce kurucu ortağı ve CEO'su  Vivekananda HR, alının yatırımın bu vizyonu gerçekleştirmeye yardımcı olacağını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.