Spotify'dan size ve evcil hayvanınıza özel çalma listesi: Spotify for Pets

Spotify kullanıcıları Spotify for Pets özelliği ile dilerlerse evcil hayvanlarına özel çalma listeleri hazırlayabilecekler. 
Spotify'dan size ve evcil hayvanınıza özel çalma listesi: Spotify for Pets

Geçtiğimiz yılın sonunda hazırladığı listelerle kullanıcılarının gönlünde taht kuran Spotify, şimdi daha ilginç bir çalma listesi algoritmasıyla karşımıza çıkıyor. Spotify kullanıcıları Spotify for Pets özelliği ile dilerlerse evcil hayvanlarına özel çalma listeleri hazırlayabilecekler. 

Spotify'ın yeni özelliğinden yararlanmak için tarayıcı üzerinden Spotify oturumu açmış olmanız gerekiyor. Akabinde bu linke tıkladığınızda hayvanınızı seçiyorsunuz. Şimdilik sadece kedi, köpek, kuş, hamster ve iguana seçeneklerinin olduğunu hatırlatalım. Hayvanınızı seçtikten sonra karşınıza dört farklı aşama çıkıyor. Buna göre seçimlerinizi sağa ve sola kaydırmalı şekilde belirleyip son aşamaya geliyorsunuz ve bu aşamada hayvanınızın ismini belirtiyorsunuz. Birkaç saniyelik bekleme süresinden sonra çalma listeniz hazır oluyor.

Listeniz hazırlandıktan sonra sizin tarafınızdan hazırlanmış göründüğü için direkt olarak çalma listelerinizin arasına ekleniyor ve dilerseniz görseli değiştirerek kendi evcil hayvanınızın fotoğrafını çalma listesi fotoğrafı yapabiliyorsunuz. Listelerdeki şarkıların genellikle sizin dinlediğiniz isimlerden seçildiğini belirtelim. Benim için hazırlanan liste genel olarak bildiğim ve dinlediğim şarkılardan oluşuyordu ve bu listenin modu seçeneklerime göre şekillendiği için tam olarak istediğim halde bana sunuldu diyebilirim.

Spotify'ın bu özelliği oldukça basit bir algoritma özelliği olsa da evcil hayvan sahiplerini mutlu etmeye yetecek cinsten. Velhasıl sosyal medya tepkilerine baktığımızda kedi, köpek, kuş, hamster ve iguana dışında hayvanı olanlar bu konuda biraz kırgın demek mümkün. Yine de keyifli ve kişisel zevkinize uygun listeler için Spotify for Pets özelliğine buradan göz atabilirsiniz. Örnek çalma listesini de aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.