Garaj Sepeti 1,5 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz yıllarda Tasit.com ve Araba.com gibi önemli firmaları da bünyesine katan Garaj Sepeti, üçüncü yılında aldığı 1,5 milyon dolarlık yatırım ile Seri-A turlarını tamamlamış oldu.

Otomotiv sektörüne odaklanan bir girişim olan Garaj Sepeti'nin Araba.com'u satın aldığını geçtiğimiz yılın Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Garaj Sepeti, önemli bir yatırım turunu kapattığını resmen duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre Garaj Sepeti 2019 yatırım turunu 1,5 milyon dolar ile kapattı. Geçtiğimiz yıllarda Tasit.com ve Araba.com gibi önemli firmaları da bünyesine katan Garaj Sepeti, üçüncü yılında aldığı 1,5 milyon dolarlık yatırım ile Seri-A turlarını tamamlamış oldu.

Yatırım turuna ilk kez Growth Circuit, Teknasyon kurucu ortakları Burak Sağlık, Mustafa Sevinç, Mustafa Vardalı, Aventio, SekizGen ve önemli hukuk ve yatırım profesyonelleri katıldı. 1,5 milyon dolarlık yatırım turuna şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan Map Yatırım, Galata Business Angels, Finberg ve F+ Ventures'ın katıldığını da ekleyelim. 

Garaj Sepeti kurucu ortağı ve CEO'su Mehmet Çelikol

Mevcut tüm kurumsal yatırımcılarının yatırıma dahil olmasının şirket için çok önemli olduğunu vurgulayan Garaj Sepeti kurucu ortağı ve CEO'su Mehmet Çelikol, yeni yatırımcılarının Garaj Sepeti’ni bir üst seviyeye çıkarmak için destek alabilecekleri, özenle seçtikleri alanında uzman kişiler olduğunu da belirtti.

Garaj Sepeti’nin bir yıl içinde 12 kat büyüdüğünü ve pazar yeri üzerinden geçen hacmin 100 milyon TL'ye ulaştığını da dile getiren Mehmet Çelikol, 2020’de belirledikleri stratejik alanlarda büyümeyi sürdüreceklerini ve 10 bini aşkın işyeri üyesi ile milyonlarca kullanıcıya verdikleri deneyimi iyileştireceklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.