Sanal gerçeklik oyunlarında aktivite takibi yapabilen girişim: YUR

Sanal gerçeklik oyunlarını spor aktivitelerine dönüştüren bir girişim olan YUR, temelde bir aktivite takibi çözümü olarak çalışıyor.
Sanal gerçeklik oyunlarında aktivite takibi yapabilen girişim: YUR

Sanal gerçeklik oyunları her geçen gün daha da popüler bir hale gelmeye devam ediyor. Gelişen popülerlikle birlikte sanal gerçeklik oyunları ile ilgili yeni girişimler de karşımıza çıkıyor. Sanal gerçeklik oyunlarını spor aktivitelerine dönüştüren bir girişim olan YUR, temelde bir aktivite takibi çözümü olarak çalışıyor.

Herhangi donanıma gerek kalmadan sadece sanal gerçeklik oyunu içindeki veriler üzerinden aktivite takibi yapabilen bir yazılım olan YUR, aldığı veriler üzerinden verilen tahmini kaloriyi hesaplama, Fitness hedefleri oluşturma ve gelişimi gözlemleme gibi özellikler sunuyor. 

Kısacası siz herhangi bir sanal gerçeklik oyunu oynarken kaybettiğiniz kalorileri ölçebilen bir yazılım olan YUR, oyun oynarken yaktığınız kalorileri ve verdiğiniz kiloları ölçmenize olanak sağlıyor. Hem masaüstü hem de mobil sanal gerçeklik oyunları üzerinde çalışabilen YUR, şu an için 12 sanal gerçeklik oyununa destek veriyor.

Bu oyunlar arasında AUDICA: Rhythm Shooter, Beat Saber, Creed: Rise to Glory, Arizona Sunshine, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, Pistol Whip, Blade and Sorcery ve SUPERHOT VR gibi önemli yapımlar da var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.