Popsters: TikTok dahil olmak üzere 12 sosyal ağda içerik analizi

İlgilendiğiniz sayfanın linkini kopyala-yapıştır ile Popsters'ın paneline yerleştirerek; sayfanın içerik analizine kolayca erişebiliyorsunuz
Popsters: TikTok dahil olmak üzere 12 sosyal ağda içerik analizi

Toplamda 12 sosyal ağda içerik analizi yapmanızı sağlayan Popsters, yeni sürümünde TikTok'u da desteklemeye başladı. Rakiplerinizin ya da başarılı bulduğunuz sosyal medya hesaplarının içerik analizini yapan Popsters'ı kullanmak oldukça kolay.

İlgilendiğiniz sayfanın linkini kopyala-yapıştır ile panele yerleştirerek; sayfanın içerik analizine kolayca erişebiliyorsunuz. Popsters, yaptığı analizde başta içerik, içerik formatı ve paylaşım saatleri dahil olmak üzere birçok farklı kriteri dikkate alıyor. 

Popsters üzerinden sayfaların toplam verilerini görüntüleyebildiğiniz gibi farklı zamanlarda, farklı hastagler ya da farklı formatlarda paylaşılan gönderilerin ortamala etkinliğini de ölçümleyebiliyorsunuz. Ayrıca sayfanın hareketlerine ve dinamiklerine dair istatistiklere de erişebiliyorsunuz.  

Bu arada Popster'ın yaptığı analizi rapor olarak indirebildiğiniz söyleyelim.  Raporun yanı sıra Popsters'ta analizini yaptığınız sayfaların birbiriyle ortak istatistiklerini yakalayabilirsiniz. Aynı şekilde sayfaları birbrileriyle karşılaştırmanız da mümkün. 

Analiz etmek istediğini içeriklerin verilerini metin uzunluğundan popülariteye, etkileşimden paylaşım tarihine kadar detaylı olarak filtreleyebildiğinizi de belirtelim. 

Popsters'ın deneme sürümü dışında aylık, çeyreklik ve özel olmak üzere 3 farklı paketi bulunuyor. Her bir pakette yalnızca tek bir kullanıcının tek bir sosyal ağı analiz edebilmesi üzücü. Zira fiyatlandırma dolar üzerinden olduğu için kur farkıdan dolayı maliyet artıyor. Yine de Popsters'a bir şans vermek isterseniz, bir sosyal ağ hesabınızla siteye giriş yaparak deneme sürümünü test edebilirsiniz.

Son olarak Popsters'ın Sosyal Ağlardaki Kullanıcıların Hareketlerini incelediği 2019 raporuna da göz atmak isteyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.