DJI Osmo Mobile 3 Combo incelemesi

Pazarın en önemli gimbal modellerinden olan DJI Osmo Mobile 3'ü inceliyoruz.

Akıllı telefonların kameraları her geçen gün daha iyi bir hale geliyor. Sadece fotoğraf çekmek için değil videolar çekmek için de sık sık kullanılan akıllı telefonların en büyük sıkıntısı ile stabilizasyon. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ise gimbal modelleri karşımıza çıkıyor. Bu videomuzda ise pazarın en önemli gimbal modellerinden olan DJI Osmo Mobile 3'ü inceliyoruz.

Ürettiği Drone modelleri ile tanınan DJI, gimbal pazarının da en önemli oyuncularından. DJI Osmo Mobile 2 modeline oranla boyutları küçülen ve katlanabilir bir tasarım sunan DJI Osmo Mobile 3, 405 gram ağırlığında. Temelde üç eksenli bir gimbal olan DJI Osmo Mobile 3, DJI'ın Mimo isimli uygulaması ile birlikte kullanılıyor.

Akıllı telefon ile daha başarılı video deneyimi sunmayı hedefleyen DJI Osmo Mobile 3, Hyperlapse, Motionlapse, spor modu, Panorama, Timelapse, Slow Motion ve Story modu gibi çeşitli çekim özelliklerine de sahip. Activetrack 3.0 özelliği ile kişi ve nesneleri başarılı bir şekilde takip edebilen DJI Osmo Mobile 3, Vlog çekmek için oldukça başarılı bir alternatif.

Yaklaşık 2,5 saatte tamamen şarj olan DJI Osmo Mobile 3, tam şarj ile 15 saate varan bir kullanım da sunuyor. İncelediğimiz DJI Osmo Mobile 3 Combo versiyonunda kutunun içinden DJI Osmo Grip tripod, DJI Osmo taşıma kutusu, güç kablosu, saklama kılıfı, bileklik ve kaymayı engelleyen pedler çıktığını da ekleyelim. Son olarak DJI Osmo Mobile 3 Gimbal Combo'nun fiyatına gelecek olursak cihaz ülkemizde 899 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.