Lokasyon yönetim çözümleri sunan girişim: Uberall

2013 yılında David Federhen ve Florian Hübner tarafından kurulan Uberall, markalar için hepsi bir arada lokasyon yönetim aracı sunuyor.
Lokasyon yönetim çözümleri sunan girişim: Uberall

Uberall Vice President, Solution Engineering'i Paul O'Donoghue'nun geçtiğimiz Ekim ayında düzenlediğimiz Webrazzi Summit 2019 konferansımızın konuşmacıları arasında yer aldığını sizlere daha önce aktarmıştık. Bu haberimizde ise Almanya merkezli bir girişim olan Uberall'a yakından bakacağız.

2013 yılında David Federhen ve Florian Hübner tarafından kurulan Uberall, markalar için hepsi bir arada lokasyon yönetim aracı sunuyor. Şu an 250 kişiyi aşkın bir ekip tarafından yönetilen Uberall'un merkezi ise Berlin'de. Berlin'in yanı sıra dünyanın pek çok noktasında ofislere de sahip olan Uberall, San Francisco, LondraParisAmsterdam ve Cape Town'da ofislere sahip, Türkiye’de ise Metrics34 tarafından temsil ediliyor.

Uberall sunduğu Lokasyon Pazarlaması Bulut çözümü ile müşterilerine tüm pazarlama, iletişim ve SEO yöntemlerini geliştirerek fiziki lokasyonlarına daha fazla müşteri yönlendirme olanağı sunuyor.

Uberall ile firmalar gelişmiş SEO ve daha fazla görünürlük için lokasyonlarına özgün sayfalar yaratabilir ve bu sayfaları tek bir noktadan düzenleyebilir. Firmalara listeleme, bağlantı, lokasyon sayfalar, raporlama ve yönetim araçları sağlayan Uberall, toplamda 1 milyondan fazla noktayı kontrol ediyor.

Google My Business'ın partneri de olan Uberall, Türkiye'de ise 20'den fazla yayıncı ile çalışıyor. Uberall'ın 2018 yılının Eylül ayında en önemli rakiplerinden biri olan Navads'ı satın aldığını da hatırlatalım. Son olarak Uberall'un 2018 yılının Şubat ayında HPE Growth Capital liderliğinde 25 milyon dolar yatırım aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.