Apple Watch Series 5 incelemesi

10 Eylül tarihinde düzenlenen bir etkinlikle birlikte tanıtılan Apple Watch Series 5'in incelemesi ile karşınızdayız.

Apple'ın akıllı saat ailesi olan Apple Watch'un yeni modelinin tanıtıldığını geçtiğimiz yılın Eylül ayında sizlere aktarmıştık. 10 Eylül tarihinde düzenlenen bir etkinlikle birlikte ailenin yeni üyesi olan Apple Watch Series 5 modelinin teknik özellikleri ve fiyatı açıklanmıştı. Bu videomuzda ise Apple Watch Series 5 modelinin incelemesi ile karşınızdayız.

Apple Watch Series 5 teknik özellikleri

40 ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği ile karşımıza çıkan Apple Watch Series 5'in 44 mm'lik modelinin kalınlığı 10,74 mm, ağırlısı 36,5 gram. 50 metreye kadar suya dayanıklı konumda olan Apple Watch Series 5, 1,78 inç büyüklüğünde OLED bir ekrana da sahip.

448 x 368 piksel çözünürlüğünde olan Apple Watch Series 5'in ekran gövde oranı ise yüzde 60. Force Touch özellikli hep açık Retina ekrana sahip olan Apple Watch Series 5, 32 GB dahili depolamaya ve Bluetooth 5.0 bağlantı özelliğine sahip.

Kalp atış hızınızı ölçme, yüksek ses uyarısı veren Gürültü uygulaması, düşme algılama, acil durum çağrısı, sağlık ve uyku takibi, yerleşik pusula ve kendine ait bir App Store gibi özellikler sunan Apple Watch Series 5, yaklaşık 2 günlük bir pil performansı da sunuyor. Yurt dışında aktif olarak kullanılan EKG özelliğinin ülkemizde hala kullanılamadığını da ekleyelim.

Apple Watch Series 5 fiyatı

Son olarak fiyat kısmına gelecek olursak Apple Watch Series 5, ülkemizde 3 bin 99 TL'den başlayan fiyat etiketleri ile satışa sunuldu. Ailenin büyük üyesi olan 44 mm'lik model ise 3 bin 299 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. 

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.