Yatırımcılara yönelik gerçekleşecek özel Webrazzi etkinlikleri için ön kayıt formu

Webrazzi'nin 2020 yılında gerçekleştireceği yatırımcılara yönelik özel etkinlikler için ön kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Ülkemizde yatırım ekosisteminin güçlendirmek, mevcut yatırımcıların doğru girişimlere ulaşabilmesini sağlamak ve potansiyel melek yatırımcıları da sektöre kazandırmak için Webrazzi olarak 2020 yılında özel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda dışarıya kapalı olarak gerçekleşecek olan bu özel etkinliklerimize katılmak isteyen kişilerin aşağıdaki formu doldurarak ön kayıt yapmalarını rica ediyoruz.

Halihazırda Türkiye'de bulunan özel ya da kurumsal girişim sermayesi fonlarının yöneticileri, melek yatırım ağları yöneticileri, melek yatırımcılar ve melek yatırımcılığa ilgili kişiler şu aşamada formu doldurarak ön kayıtlarını yapabilirler.

Gerçekleştireceğimiz özel etkinliklere katılımınız ile ilgili detaylar önümüzdeki dönemlerde e-posta adresiniz üzerinden yapılacaktır ve ön kayıt sonrasında yapılacak değerlendirme ile davetliler belirlenecektir. Bu sebeple yapacağınız ön kaydın özel etkinliklerimize katılım garantisi sağlamayacağını özellikle belirtmek isterim.

Ön kaydınızı aşağıdaki formu kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Form yükleniyor...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.