Hadi'nin kurucu ortağı Emre Ulusoy, canlı yayında gerçekleşecek interaktif yarışmayı Arda Kutsal'a anlattı

Gerçek para ödüllü ve canlı bilgi yarışması Hadi'nin kurucusu Emre Ulusoy, Webrazzi ofisinde Arda Kutsal'ın konuğu oldu.

Gerçek para ödüllü ve canlı bilgi yarışması Hadi'nin kurucusu Emre Ulusoy, Webrazzi ofisinde Arda Kutsal'ın konuğu oldu.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle Hadi'nin 31 Aralık gecesi 500 bin TL ödül dağıtacağı haberini paylaşmıştık. Yeniden hatırlatalım; 9 milyonu aşkın üyeye sahip olan ve bugüne kadar milyonlarca TL dağıtan bir bilgi yarışması olan Hadi, 31 Aralık akşamı saat 20.30’da düzenleyeceği interaktif “Hadi Kontrol Sende” mobil bilgi yarışması ise 500 bin TL ödül dağıtacak.

Hadi'den interaktif yarışma: Hadi Kontrol Sende

“Hadi Kontrol Sende” mobil bilgi yarışmasındaki konu ise Hadi’nin sevilen sunucusu Cem Avnayim'in yılbaşı gecesi düzenlenen Hadi Kontrol Sende’de ne zamandır gizliden hoşlandığı Banu ile yeni bir aşka yelken açmaya çalışacak olması. Tıpkı Black Mirror: Bandersnatch'e benzeyen yarışmaya dair tüm detayları, aynı zamanda Hadi'nin gelecek planlarını Arda Kutsal'ın Emre Ulusoy ile gerçekleştirdiği röportajda bulabilirsiniz.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.