Volt Lines, 12 milyon dolarlık Seri A yatırımının yarısını şimdiden tamamladı (Duyum)

Seri A'da 12 milyon dolarlık tur açıp bunun yarısını önemli yatırımcılarla tamamlayan Volt Lines'ın bu turu ile ilgili detayları farklı kaynaklardan edindik.
Volt Lines, 12 milyon dolarlık Seri A yatırımının yarısını şimdiden tamamladı (Duyum)

Kurumsal personel taşımacılığı servisi Volt Lines, okuyucularımızın da yakından tanıdığı üzere şirketlere özel akıllı ve verimli bir servis hizmeti sunuyor. İlk melek yatırımını Fırat İşbecer'den alan girişim, 2017'den bu yana personel taşımacılığının 3 bacağı olan işveren, yolcu ve sürücü denkleminde trafikte geçirilen zamanı azaltarak her bir paydaşa fayda sağlamayı hedefliyor.

Girişim şimdi önemli bir yatırım turu ile karşımızda. Kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Volt Lines Seri A'da 12 milyon dolar yatırım turunun yarısını tamamladı. Türkiye'de eşine pek de rastlanmayan bir hacimde tura çıkıp yarısını kapatan Volt Lines şimdiden 6 milyon doları tamamladı.

Volt Lines'ın bu yatırım turuna olan ilginin arkasında şüphesiz ki sektörü değiştirmesi. Dünyada en çok ilgi çeken konuların başında olan "mobility" alanının Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden biri Volt Lines. Şirketlerin ulaşımı adına otobüs kiralaması yerine her bir çalışanı bazında aylık ödeme yapılmasına olanak tanıyan Volt Lines'ın büyümesi maliyet avantajında beraberinde getirecek. 

12 milyon dolarlık Seri A'nın yarısını kapatan Volt Lines'ın yatırımcıları ise MEVP, Wamda Capital, Dubai Angel Investors, Enabling Future, March Holding, Hedef Filo CVC ve Liil Ventures. Bu turun tamamlanan kısmının neredeyse yüzde 90'dan fazlasının yurt dışından olması ile dikkat çekiyor.

Bu arada Meksika merkezli Lill Ventures'a baktığımızda bu alanı odağına aldığını söyleyebiliriz. Volt Lines'ın yurt dışındaki rakipleri olan Urbvan ve Mi Aguilla'nın da yatırımcısı.

2020'nin ilk yarısında tamamlanması beklenen yatırım turu ile ilgili detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.