Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, Arda Kutsal'a konuk oldu

Martı'nın kurucu ortağı ve CEO'su Oğuz Alper Öktem ile Webrazzi ofisinde keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Ülkemizdeki ilk elektrikli scooter paylaşım girişimi olan Martı'yı ilk olarak geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz günlerde ise Martı'nın yatırımcıları arasında kimlerin olduğunu sizlerle paylaştık. Martı'nın kurucu ortağı ve CEO'su Oğuz Alper Öktem ile Webrazzi ofisinde keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Ofisimizde Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal'ın sorularını yanıtlayan Oğuz Alper Öktem, Martı ile ilgili önemli gelişmeleri de paylaştı. İstanbul genelinde 3, Türkiye genelinde ise 4 farklı scooter modeli kullandıklarını dile getiren Öktem, 1 yıllık deneyimin ardından İstanbul'un kendi şartlarına uygun yeni bir scooter geliştirmeye karar verdiklerini belirtti.

İstanbul için tasarlanan Anadolu 1 geliyor

Büyük kısmı Türkiye'de üretilecek olan yeni elektrikli scooter modelinin isminin Anadolu 1 olacağını paylaşan Oğuz Alper Öktem, kısa zaman sonra Anadolu 1'in lansmanını gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi. Anadolu 1'in İstanbul'a özel olarak tasarlandığını belirten Öktem, seri üretime başladıklarını da paylaştı.

Şu an için Martı'nın İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir ve Yalova'da hizmet verdiğini paylaşan Öktem, kısa zaman sonra yurt dışında bir operasyona başlayacaklarını da dile getirdi. Oğuz Alper Öktem ile gerçekleştirdiğimiz röportajın tamamını videoda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.