Turkcell'den yerli e-posta servisi: YaaniMail

Turkcell'in yerli e-posta servisi olarak karşımıza çıkan YaaniMail dün düzenlenen bir basın toplantısı ile resmen tanıtıldı.
Turkcell'den yerli e-posta servisi: YaaniMail

Turkcell genel müdürü Murat Erkan geçtiğimiz Nisan ayında düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde yerli bir e-posta servisi üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Turkcell'in yerli e-posta servisi olarak karşımıza çıkan YaaniMail dün düzenlenen bir basın toplantısı ile resmen tanıtıldı.

2017 yılında yerli arama motoru olan Yaani'yi tanıtan Turkcell, Yaani macerasına e-posta servisi olan YaaniMail ile devam ediyor. Hem mobil uygulamalardan hem de masaüstünden kullanılabilen bir e-posta servisi olan YaaniMail, hem bireysel kullanıcılara hem de kurumsal firmalara hizmet verecek.

Bireysel kullanıcı için ücretsiz bir seçeneğe sahip olacak olan YaaniMail, bireysel kullanıcı için 2 GB'lık bir kotaya sahip. Sade bir tasarıma sahip olan YaaniMail, hem mobil uygulama hem de masaüstü tarafında mavi ve beyaz renklerinin ağırlıkta olduğu tasarımlar kullanıyor.

Şu an için YaaniMail ile 50 MB büyüklüğünde dosyalar gönderebildiğinizi ve aynı anda 50 farklı e-posta adresine mail atabileceğinizi de ekleyelim. Bunun yanı sıra kurumlara yönelik ücretli bir servis de sunacak olan YaaniMail, kurumların isteğine göre kurumun kendi domain adının uzantısı ile veya @yaani.com uzantısı ile e-posta servisi sunacak. YaaniMail kullanıcılarının bilgisi ise Turkcell’in veri merkezlerinde depolanacak.

1 yıl içinde 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen YaaniMail, hem e-posta hem takvim özelliklerini bir arada sunacak. Hizmete yeni girmesi sayesinde ad-soyad ile e-posta adresi alınabilen platformun mobil uygulaması, Turkcell abonelerinin internet paketinden harcamadan kullanılabilecek. YaaniMail, Turkcell’in bulut depolama platformu Lifebox ve doğrulama servisi Hızlı Giriş ile entegre çalışacak. .

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ

Türkiye’yi YaaniMail ile tanıştırmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, Turkcell olarak Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın prensibiyle yerli dijital servislere devam ettiklerini dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.