Online fatura takip uygulaması: Faturaport

Faturaport, şu an için dijitalleşmeye hiç adım atmamış, ancak bir yerden başlamak isteyen küçük ölçekli işletmelere faturalarını bilgisayar yardımı ile kesmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.
Online fatura takip uygulaması: Faturaport

Perasis Teknoloji tarafından geliştirilen bir yeni nesil mobil muhasebe ve CRM uygulaması olan Mobiliys'ten sizlere geçtiğimiz yılın Aralık ayında bahsetmiştik. Bugün ise Perasis Teknoloji'nin yeni bir çözümü olan Faturaport karşımıza çıktı.

Perasis Teknoloji'nin İşkur'un "Geleceğin Meslekleri" destek programı ile istihdam ettiği çalışanlar tarafından 4 ay gibi kısa bir sürede geliştirilen Faturaport, şu an için dijitalleşmeye hiç adım atmamış, ancak bir yerden başlamak isteyen küçük ölçekli işletmelere faturalarını bilgisayar yardımı ile kesmelerine yardımcı olmak ve kesilen faturaların ödeme takibini kolay bir şekilde sağlamalarına yardımcı olan online bir fatura takip uygulaması olarak hizmet veriyor.

Faturaport henüz birkaç hafta önce canlıya alınan bir uygulama olmasına rağmen 100 civarında firma tarafından kullanılıyor. Şu ana kadar sistem üzerinde 1000'den fazla fatura ile 300'ü aşkın cari firma kaydı bulunduğunu da ekleyelim.

Ülkemizde birfatura ve faturaniyazdir gibi rakiplere de sahip olan Faturaport, üyelik ücretinin olmaması ve e-fatura fiyatlarının daha uygun olması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. E-belge hizmetleri üzerinden sistemin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar gelir elde etmeyi hedefleyen Faturaport, bu uygulamayı daha çok firmanın yazılım alanındaki teknik kapasitesini duyurmak ve tanıtımımızı yapmak için geliştirmiş.

Yakın zamanda uygulamanın mobil versiyonu üzerinde çalışmaya da başlayacak olan Faturaport, bu sayede kullanıcıların kendi faturaların mobilden kesebilmelerini hedefliyor. Son olarak Faturaport'un İngilizce dil desteği ile birlikte yurt dışına açılmayı planladığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.