BluTV'den Behzat Ç. spin-off'u: Saygı

BluTV ve Behzat Ç. hayranlarını yakından ilgilendiren yeni bir haber ile karşınızdayız. Paylaşılan bilgilere göre BluTV, Behzat Ç. dizisinin spin-off projesi olan yeni bir dizi yayınlayacağını duyurdu.
BluTV'den Behzat Ç. spin-off'u: Saygı

Efsaneleşen Behzat Ç. dizisinin BluTV ile geri döneceğini ilk olarak geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. 25 Temmuz tarihinde seyirci ile buluşan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu BluTV seyircileri tarafından çok sevilmiş gibi olacak ki geçtiğimiz Eylül ayında dizinin BluTV'deki ikinci sezonu için onay verildi.

Bugün ise BluTV ve Behzat Ç. hayranlarını yakından ilgilendiren yeni bir haber ile karşınızdayız. Paylaşılan bilgilere göre BluTV, Behzat Ç. dizisinin spin-off projesi olan yeni bir dizi yayınlayacağını duyurdu. Yapımcılığını İnter Medya’nın üstleneceği "Saygı" adlı dizi, Behzat Ç. dizisinin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatacak.

2020 yılının ilk yarısında tıpkı Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu gibi BluTV'de yayınlanacak olan SAYGI – ‘Bir Ercüment Çözer Dizisi’ adlı dizi 8 bölümden oluşacak. Dizinin başrolünde ise Behzat Ç. dizisinde de aynı karaktere can veren Nejat İşler bulunuyor. 

BluTV tarafından yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek. Behzat Ç. - “Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı dizi yepyeni bir oyuncu kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.