iPhone'unuzu iPod'a çeviren uygulama: Rewound

Oldukça yeni bir uygulama diyebileceğimiz Rewound da iPhone sahibi müzik severleri sevindirecek bir işleve sahip.
iPhone'unuzu iPod'a çeviren uygulama: Rewound

Bir dönemin belki de en popüler müzik cihazlarından biriydi iPod'lar. Her ne kadar muadilleri piyasaya sürülse de kullanım kolaylığı, kapasitesi, görselliği gibi nedenlerle diğerlerinin arasından sıyrılmayı ve müzik severler için nostaljik bir nesne olmayı başardı. Akıllı telefon kullanımının artmasıyla müzik çalarlara duyulan ihtiyaç, eskisinden düşük seviyelerde olsa da zaman zaman o dönemleri özleyebiliyoruz. Böyle zamanlar içinse yardımımıza teknoloji ve yeni çıkan uygulamalar koşuyor.

Oldukça yeni bir uygulama diyebileceğimiz Rewound da iPhone sahibi müzik severleri sevindirecek bir işleve sahip. Özünde bir müzik dinleme uygulaması olan Rewound, iPhone'nunuzu müzik dinlediğiniz sürelerde görsel olarak iPod'a çeviriyor ve bir nebze de olsa geçmişe olan özleminizi gidermenize yardımcı oluyor.

Platformu kullanmak oldukça kolay, zira Rewound'u sadece App Store'dan telefonunuza indirmeniz ve uygulamaya gerekli izinleri vermeniz yeterli oluyor. Ancak Rewound şu an için sadece Apple Music entegrasyonu ile çalışıyor, eğer Apple Music kullanıcısı değilseniz Rewound'u kullanmanız mümkün olmuyor. Durum böyle olmakla beraber yakın zamanda Spotify entegrasyonunun da aktif edileceğini ve bunun bildirimini almak için e-posta adresinizi platforma iletebileceğinizi hatırlatalım. Spotify'ın da platforma dahil edilmesiyle kullanıcı sayısında ciddi bir artış yaşanması muhtemel. Uygulamada arka plan değiştirme özelliğinin de bulunduğunu hatırlatalım. Arka planları isterseniz uygulamadan isterseniz kendi fotoğraflarınızdan seçebiliyorsunuz.

Aşağıdaki videodan da Rewound'un nasıl çalıştığını görmek mümkün. Telefonun bir iPhone mu, yoksa iPod mu olduğunu ayırt etmek neredeyse imkansız diyebiliriz.

Rewound herhangi bir işlevsel yenilik sunmuyor, ancak görselliğiyle kalbimizi kazanıyor. Rewound'ın ne yazık ki Android ile uyumluluğu bulunmuyor, fakat iOS kullanıcıları uygulamayı App Store'dan indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.