SPONSORLU

Dört kameralı Oppo Reno2 Z incelemesi!

Fiyat segmentindeki rakipleri ile kıyaslandığında oldukça başarılı ve üst düzey özellikler sunan Oppo Reno2 Z modelinin incelemesi ile karşınızdayız.

Ülkemizde gerçekleştirdiği büyük reklam kampanyası ile bilinirliğini artıran Oppo'nun yeni modellerinden Oppo Reno2 Z modelinin incelemesi ile karşınızdayız. Fiyat segmentindeki rakipleri ile kıyaslandığında oldukça başarılı ve üst düzey özellikler sunan Oppo Reno2 Z, gece mavisi ve gök beyazı olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip.

Oppo Reno2 Z teknik özellikleri

8,7 mm kalınlığa ve 195 gram ağırlığa sahip olan Oppo Reno2 Z, arka kısmında ‘Alacakaranlık Sisi’ olarak adlandırılan özel bir kaplamaya da sahip durumda. Ekrana gömülü parmak izi sensörü, kulaklık girişi ve çerçevesiz ekran gibi önemli özelliklere sahip olan Reno2 Z, 6,5 inçlik bir ekran ile geliyor.

AMOLED panel kullanan Oppo Reno2 Z modeli oldukça başarılı bir ekran deneyimi de sunuyor. 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan Oppo Reno2 Z modelinin ekran gövde oranının yüzde 91,1 olduğunu da belirtelim.

Gücünü MediaTek'in 8 çekirdekli Helio P90 işlemcisinden alan Oppo Reno2 Z, grafik işlemcisi olarak ise PowerVR GM9446 işlemcisini kullanıyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olan Reno2 Z, 256 GB'a kadar microSD desteğine de sahip.

Oppo Reno2 Z kamera özellikleri

Android 9.0 işletim sistemi ile Oppo'nun ColorOS 6.1 arayüzünü kullanan Oppo Reno2 Z, Dolby Atmos desteğine de sahip. Gelelim Oppo Reno2 Z modelinin en çok ön plana çıkan özelliği olan kamera kısmına. Arka kısmında 4 farklı kameraya sahip olan Oppo Reno2 Z, 8 megapiksellik geniş açılı lens, 48 megapiksellik ultra net ana kamera, 2 megapiksellik mono lens ve 2 megapiksellik portre lensi olmak üzere 4 kamera sunuyor.

Fotoğraf, video profesyonel mod, panorama, portre, gece modu, zaman atlaması ve ağır çekim olmak üzere pek çok kamera moduna sahip olan Oppo Reno2 Z, Ultra Video Sabitleyici (EIS) özelliği sayesinde, net ve sabit videolar kaydetmenize de olanak sağlıyor. 

16 megapiksellik bir pop-up ön kameraya da sahip olan Oppo Reno2 Z, arka kamerası ile 4K çözünürlüğünde 30fps, 1080 piksel çözünürlüğünde 30/60fps ve 720 çözünürlüğünde 30/60fps, ön kamerası ile ise 1080 ve 720 piksel çözünürlüğünde 30fps video kaydı yapabiliyor.

Oppo Reno2 Z fiyatı

VOOC Flash Charge 3.0 hızlı şarj desteğine de sahip olan Oppo Reno2 Z modeli 4 bin mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor. 30 dakika yüzde 51’e kadar şarj olabilen Oppo Reno2 Z modelinin fiyatı ise 3 bin 499 TL

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.