Kurs, workshop ve eğitimler için online pazar yeri: Akadumi

Kurs, workshop ve eğitimlerin listelendiği ve kayıt olunabildiği online pazar yeri olarak faaliyet gösteren Akadumi, geleneksel yollarla ilerleyen fiziksel eğitim pazarının iş yapış biçimini değiştirmeyi hedefliyor.
Kurs, workshop ve eğitimler için online pazar yeri: Akadumi

Kimi zaman boş vakitlerimizi değerlendirmek ya da uzun süredir öğrenmek isteyip sürekli ertelediğimiz bir alanda yetkinlik sahibi olmak için, kimi zamansa bir alanda uzmanlaşıp meslek sahibi olabilmek için çeşitli kurslara ve eğitimlere katılıyoruz. Her ne kadar sosyal medya kullanımının artmasıyla bu alanda aradığımız kişilere ulaşmak kolay olsa da aradığımız eğitimleri tek bir platformda bulabilmek hem zamandan kazanmamıza hem de eğitimler arasında kıyaslama yapabilmemize imkan sağlıyor.

Akadumi nedir?

Yerli bir girişim olan Akadumi de bu alandaki açığı gidermek için yola çıkmış girişimlerden biri. Kurs, workshop ve eğitimlerin listelendiği ve kayıt olunabildiği online pazar yeri olarak faaliyet gösteren Akadumi, geleneksel yollarla ilerleyen fiziksel eğitim pazarının iş yapış biçimini değiştirmeyi hedefliyor. Akadumi son kullanıcının kayıt olmak istediği kurs ve workshop'ları fiyat, puan, lokasyon ve yorumları inceleyerek hızlı ve güvenilir bir şekilde kayıt olmasını sağlamaktadır. Kurs verenler için de alternatif bir pazarlama kanalı görevi görüyor.

10 kategoride 250'nin üzerinde kurs ve eğitim

2019'un mayıs ayında Can Kaşıkçı, Ozancan Biber, Şamil Hazır tarafından hayata geçirilen Akadumi, şu anda 5 kişilik ekibiyle faaliyet gösteriyor. Tamamen kendi geliştirdiği yazılımı kullanan girişim, 10 kategoride 250'nin üzerinde kurs listeliyor. Şu an için sadece İstanbul'daki kurs, workshop ve eğitimleri listeyen Akadumi, önümüzdeki ay Ankara, İzmir ve Eskişehir operasyonlarını başlatıyor. 

Şu an için herhangi bir yatırım almayan girişimin gelir modeli ise abonelik olarak karşımıza çıkıyor. Akadumi'nin anlaştığı kurumlar, standart, gold veya premium paketlerinden birine abone oluyorlar. 

Akadumi gelecek hedefini Türkiye'deki pazar payını hızlıca artırarak, kendi sektörü için büyük bir pazara sahip Londra'da faaliyete başlamak olarak açıklıyor.

Akadumi'ye buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.