iOS kullanıcıları için kişisel yoga asistanı: Zenia

Zenia'da başlangıç seviyesinden çeşitli profesyonellik seviyelerine kadar birçok bölüm bulunuyor. Tercihinize göre istediğiniz seviyeden, farklı derslerle yoga yapmaya başlıyorsunuz.
iOS kullanıcıları için kişisel yoga asistanı: Zenia

Düzenli olarak spor yapmak, özellikle 9-6 mesai yapanlar için çoğu zaman zorlu bir süreç haline gelebiliyor. Gelişen teknoloji ise bu süreci oldukça kolaylaştırıyor ve kişinin zamandan kazanmasına yardımcı olurken sağlıklı kalmasını sağlıyor. Zenia da bu yardımı yoga alanında sağlayan uygulamalardan biri. Kişisel yoga asistanı diyebileceğimiz Zenia'nın çok yeni bir uygulama olduğunu da en baştan belirtelim.

Zenia nasıl kullanılır?

Zenia'yı kullanmak ilk başta karmaşıkmış gibi görünse de aslında oldukça basit. Uygulamayı iOS destekli cihazınıza indirdikten sonra dilerseniz Google ya da Facebook hesabınızla ya da e-posta adresinizi yaparak üyelik oluşturabiliyorsunuz. Akabinde bir konuşma sayfası açılıyor ve size yaşınız, cinsiyetiniz, yogadaki seviyeniz gibi sorular soruluyor ve buna göre bir program oluşturuluyor. Kameraya izin verdikten sonra uygulamayı direkt olarak kullanmaya hazır oluyorsunuz.

Yapay zeka desteği

Zenia'da başlangıç seviyesinden çeşitli profesyonellik seviyelerine kadar birçok bölüm bulunuyor. Tercihinize göre istediğiniz seviyeden, farklı derslerle yoga yapmaya başlıyorsunuz. Bunun için öncelikle telefonunuzu sizin vücudunuzu tamamen görebilecek bir yere koymanız gerekiyor, böylelikle hangi hareketi ne kadar doğru yaptığınızı, hareket için gerekli noktaların doğru yerde olup olmadığını görebiliyorsunuz. Zenia bunu gerçekleştirmek için yapay zekayı kullanıyor ve kullanıcının hareketi en doğru şekilde yapmasına yardımcı oluyor.

Şimdilik ücretsiz görünen uygulamanın ileride ücretlendirilebileceğini söyleyebiliriz. Çünkü en başta da belirttiğim gibi Zenia oldukça yeni bir uygulama ve yeni üyeleri için 1 aylık premium üyelik sunuyor, bunun için sizden herhangi bir kredi kartı talep etmiyor. 

Basit tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken Zenia'yı buradan indirebilirsiniz. Şu an için sadece iOS kullanıcıları tarafından indirilebilen uygulamanın Android kullanıcıları için aktif edilip edilmeyeceği merak konusu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.