Türk Lirasıyla teminatlandırılmış stabil kripto para birimi BiLira, 250 bin dolar yatırım aldı

Kripto para birimi BiLira önemli isimlerden yatırım aldı.
Türk Lirasıyla teminatlandırılmış stabil kripto para birimi BiLira, 250 bin dolar yatırım aldı

Türk Lirasıyla teminatlandırılmış stabil kripto para birimi olarak karşımıza çıkan BiLira'dan sizlere ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında bahsetmiştik. Bugün yeni bir haber ile karşımıza çıkan kripto para birimi BiLira, yatırım aldığını duyurdu.

Bugün paylaşılan bilgilere göre BiLira Teknoloji A.Ş. şirketi 250 bin dolarlık bir yatırım aldı. 250 bin dolarlık yatırımın Emin Gün Sirer'in Ava Labs'ı, Varol Civil, Alp Ihlamur, Onur Umut ve başka melek yatırımcıların dahil olduğu bir grup tarafından yapıldığını da ekleyelim.

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre bugüne kadar 256 bini aşkın BiLira tokenı yaratılmış durumda. Bunun dışında kripto para borsalarında işlem görmeye başlayacağını da belirten BiLira, 9 Aralık tarihinde Coiny kripto para borsasında BiLira/TL pairi ile işleme başlayacaklarını da açıkladı.

Nasıl BiLira satın alabileceğinizden bahsedecek olursak öncelikle fonları bankaya havale etmeniz gerekiyor. Banka işletim teyit edip BiLira'ya bildirdikten sonra ise dijital varlık yaratılıyor ve alıcının Ethereum Cüzdanı’na transfer ediliyor. Son olarak BiLira'nın Türk Lirasıyla teminatlandırılmış bir stabil kripto para olduğunu ve herkesin kullanımına açık olan Ethereum Blokzinciri üstünde çalışmakta olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.