Emojimaker: özgün emojiler üretmenizi sağlıyor

Emojimaker'da ürettiğiniz sıra dışı emojileri basarak, ticari ürünlere dönüştürmeniz de mümkün.
Emojimaker: özgün emojiler üretmenizi sağlıyor

Öğrenim hayatına devam eden CS geliştiricisi Imed Adel tarafından Emojimaker, yeni Twitter emojileri üretmenizi sağlıyor. Emojimaker'ı Bir hafta sonu projesi olarak hayata geçiren Adel, projeyi sunucuya ihtiyaç duymadan React üzerinde geliştirdiğini belirtiyor.

Emojimaker, Adel'in React Templatelerini sergilediği Jamstack Studio sitesinde yer alıyor. Bu eğlenceli aracın kullanımı oldukça basit. Emojimaker sayfasına girdiğinizde, emoji bileşenleriyle karşılaşıyorsunuz.

Sitede yüz, göz, ağız ve ifade olmak üzere 4 farklı bileşeni bir araya getirerek yeni emojiler üretmeniz sağlanıyor. Oluşturacağınız emojinin yüz şekline karar verdikten sonra gözlerini, ağzını ve ifadesini seçip oluşturduğunuz emojiyi kolayca dışarı aktarabiliyorsunuz. 

Eğer sıra dışı bir emoji üretmek için bu kadar uğraşmak istemiyorsanız, panelde yer alan tek bir tuşla otomatik olarak emojiler üretebileceğinizi de ekleyelim. Beğenmediğiniz emojileri ise silmeniz mümkün. 

Emojimaker'ın PNG ve SVG formatlarını desteklediğini de belirtelim. PNG formatındaki emojiyi Facebook, Whatsapp ve Instagram'da çıkarma olarak kullanabilirken, SVG formatındaki emojiyi baskılı ürünlerde kullanmak için tercih edebilirsiniz. 

Bu arada Adel'in SVG formatında ürettiği emojileri nasıl birer ticari ürüne dönüştürdüğünü görmek istiyorsanız, Jam Stack Studio'nun Teespring sayfasına göz atabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.