Sodexo, akıllı kurye takip yazılımı Hemen Yolda’ya 550 bin dolar yatırım yaptı

Sodexo, işletmelerin karmaşık dağıtım sistemlerini düzenlemek amacıyla oluşturulan akıllı kurye takip yazılımı Hemen Yolda’ya yatırım yaptı.
Sodexo, akıllı kurye takip yazılımı Hemen Yolda’ya 550 bin dolar yatırım yaptı

Geçtiğimiz Ağustos ayında Sodexo'nun online yemek siparişi servisi olan Sodexo Plus'ı kullanıma sunulduğunu sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Sodexo, işletmelerin karmaşık dağıtım sistemlerini düzenlemek amacıyla oluşturulan akıllı kurye takip yazılımı Hemen Yolda’ya yatırım yaptı.

Hatırlatmak gerekirse siparişlerinizi takip etmenize olanak tanıyan bir girişim olarak hizmet veren HemenYolda'yı sizlere geçtiğimiz yılın Aralık ayında aktarmıştık. Paylaşılan bilgilere göre Sodexo, Hemen Yolda girişimine 550 bin dolar yatırım yaptı. Değerleme ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

40 bini aşkın restorandan oluşan geniş bir üye ağına sahip olan Sodexo, söz konusu yatırım ile birlikte üye iş yerlerinin dijitalleşme ihtiyaçlarına çözüm sunarak daha verimli çalışmalarını sağlayacak ve üyelerinin daha hızlı büyümelerine ve müşteri memnuniyetlerini artırmalarına destek olmayı hedefliyor.

Restoranların kurye ekiplerini sahada verimli bir şekilde yönetmelerini sağlayan Hemen Yolda yazılımı ile Sodexo üye iş yerleri, online sipariş konusundaki hizmet kalitelerini en çok etkileyen unsurlardan biri olan paket servis ve kurye hizmetlerini iyileştirecekler.

Sorunsuz paket servis deneyimi sunmayı amaçlayan Hemen Yolda ile restoranların paket servis süreci tamamen dijitalleşecek. Restoranlar, Hemen Yolda'nın yazılımı sayesinde dijital bir platform üzerinden kuryelerin yerini ve durumunu gerçek zamanlı olarak takip edebilecek.

Yazılım kapsamında yer alan müşteri bilgilendirmeleri ve canlı takip modülü sayesinde müşteri memnuniyetinde artış da hedefleniyor. Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri'nin Türkiye’ye paralel olarak faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de Hemen Yolda ile restoran üye iş yerlerine hizmet sunmayı planladığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.