Sodexo'dan online yemek siparişi servisi: Sodexo Plus

Sodexo Plus adını verdiği yeni servisi ile online yemek siparişi pazarına adım atan Sodexo, yemek kartı ile online olarak iş yerinize restoranlardan sipariş verilebilmesine olanak tanıyacak.
Sodexo'dan online yemek siparişi servisi: Sodexo Plus

Ülkemizde yemek kartı dendiğinde akla gelen ilk firmalardan biri olan Sodexo, yeni bir servis ile karşımıza çıktı. Sodexo Plus adını verdiği yeni servisi ile online yemek siparişi pazarına adım atan Sodexo, yemek kartı ile online olarak iş yerinize restoranlardan sipariş verilebilmesine olanak tanıyacak.

17 Haziran tarihinde İstanbul'da seçilen pilot bölgelerde kullanıma sunulan Sodexo Plus, Eylül ayında ise tüm İstanbul ve Türkiye'nin belirli bölgelerinde aktif olarak hizmet sunacak. Eylül ayından itibaren Sodexo Plus ile 4 bin 500 üye iş yerinden online yemek siparişi vermek mümkün olacak.

Bilindiği üzere yemek kartları ile kapıda ödeme işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Rakiplerinden farklı olarak Sodexo yemek kartınız ile online olarak ödeme yapmanıza olanak sağlayacak olan Sodexo Plus, kapıda ödeme işlemini ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Misket programı ile kullanıcısına her alışverişe yüzde 10 para puan da kazandıran Sodexo Plus, müşteri tanımlama sistemi ile yemek tüketim tercihlerine göre özel kampanyalar da üretecek. Sodexo Plus'ta mekan puanı, minimum tutar ve mutfak türlerine göre filtreleme yapabiliyorsunuz.

Şu an için Sodexo Plus platformunda online sipariş alan 296 adet üye iş yeri bulunuyor. Şu an için Sodexo Plus'ın mobil uygulamalara sahip olmadığını fakat ilerleyen dönemlerde platformun mobil uygulamalarını kullanıma sunacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.