İş Bankası’ndan E-spor’a özel kart: Maximum Gaming Kart

İş Bankası, Maximum Gaming Kart ile E-sporseverlerin sahip olabileceği ve oyun deneyimlerini ayrıcalıklı kılacak bir programı hayata geçirdi.
İş Bankası’ndan E-spor’a özel kart: Maximum Gaming Kart

Türkiye İş Bankası günümüzün en hızlı büyüyen alanlarından biri olan E-spora yönelik yeni bir adım attı. Ulusal kulüplerin e-spor takımlarına sponsorluk desteği vererek yürüttüğü iletişim faaliyetlerini ödeme sistemleri ile birleştiren İş Bankası, Maximum Gaming Kart ile E-sporseverlerin sahip olabileceği ve oyun deneyimlerini ayrıcalıklı kılacak bir programı hayata geçirdi.

İş Bankası, 2017 yılından beri 1907 Fenerbahçe Derneği, Beşiktaş ve Galatasaray E-spor takımlarının ana sponsoru olarak E-sporu destekliyor, Maximum Gaming markası altında sosyal medya platformlarında ürettiği özgün E-spor içerikleri ile E-sporseverlerle etkileşime geçen İş Bankası, E-spor alanında yürüttüğü bu faaliyetlerini ödeme sistemleri ile entegre etti.

E-spor deneyiminin önemli bir parçası olan oyun kodu ve internet alışverişlerinde kazandıracak olan bir kart geliştiren Maximum Gaming Kart, henüz bir banka müşterisi olmayanlar da dahil olmak üzere 15 yaş ve üstü tüm oyunseverlerin sahip olabileceği ön ödemeli kart olarak kullanıma sunuldu. 

Maximum Gaming Kart, para yüklenerek online ve fiziki alışverişlerde kullanılabiliyor. Maximum Gaming Kart, E-spor deneyiminin ayrılmaz bir parçası olan dijital oyun kodu alışverişlerinde ve diğer tüm internet alışverişlerinde GamingPuan de kazandırıyor.

Maximum Gaming Kart sahipleri, sadece bu programa özel olan GamingPuanları biriktirerek Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan Dijital Kod Market içerisinde oyun kodu alımlarında ve Yemeksepeti siparişlerinde ve Yemeksepeti’nin kendi uygulamasında bozdurarak kullanabiliyor.

Maximum Gaming Kart’a Maximum Mobil’den başvurulabiliyor ve başvuru sürecinin sonunda kart anında uygulama içerisinde dijital olarak üretilip, internet ödemelerinde kullanılmaya başlanıyor. Oyunseverler isterler ise, başvuru anında kartın ayrıca fiziksel olarak teslimini de talep edebiliyorlar.

Teknolojideki hızlı gelişmeler paralelinde ideal müşteri deneyimi sunacak yeni ürün ve hizmet çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, E-sporun yeni nesil bir spor dalı olmasının ötesinde, oyun yazılımı ve ihracatı ile ülke ekonomisi açısından da önem taşıdığının altını çizdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.