Tayvan merkezli Appier, 80 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu

Yapay zeka destekli bir platform olan Appier, D serisi yatırım turunda 80 milyon dolar yatırım aldı.
Tayvan merkezli Appier, 80 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu

E-ticaret platformlarının müşteri deneyimini güçlendirmek adına yola çıkan bir platform olan Tayvan merkezli Appier, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Yapay zeka destekli bir platform olan Appier, D serisi yatırım turunda 80 milyon dolar yatırım aldı.

Yapay zeka teknolojisi sayesinde internet sitesine giren kullanıcıların tüm adımlarını takip edebilen ve bu veriler sayesinde e-ticaret sitelerinin müşteri deneyimini güçlendirmesini sağlayan Appier'in D serisi yatırım turuna TGVest Capital, HOPU-Arm Innovation Fund, Temasek’s Pavilion Capital, Insignia Venture Partners, JAFCO Investment ve UMC Capital katıldı.

Bugüne kadar toplamda 162 milyon dolar yatırım alan Appier'in daha önceki yatırımcıları arasında ise Alibaba, Sequoia, SoftBank ve Line gibi önemli firmalar yer alıyor. Şirketin değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

2012 yılında kurulan ve Taipei merkezli bir girişim olan Appier, 1000'i aşkın kullanıcıya da ulaşmış durumda. 12 farklı ülkede hizmet veren Appier, 400 kişilik bir ekibe de sahip durumda. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Appier CEO'su Chih-Han Yu, yatırımı daha fazla ülkede hizmet vermek için kullanacaklarını da açıkladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.