4. yılını geride bırakan BonusFlaş'ta 5 milyonun üzerinde ödeme işlemi gerçekleştirildi

BonusFlaş, 4. yılını geride bırakırken bugüne kadar 38,2 milyon kampanya katılımı, 5,4 milyondan fazla finansal işlem ve 5 milyonun üzerinde ödeme işlemi gerçekleştirilmesine de olanak sağladı.
4. yılını geride bırakan BonusFlaş'ta 5 milyonun üzerinde ödeme işlemi gerçekleştirildi

Garanti BBVA’nın mobil uygulaması olan BonusFlaş 4. yılını geride bıraktı. Bonus kredi kartının mobil uygulaması olarak karşımıza çıkan BonusFlaş, 4. yılını geride bırakırken bugüne kadar 38,2 milyon kampanya katılımı, 5,4 milyondan fazla finansal işlem ve 5 milyonun üzerinde ödeme işlemi gerçekleştirilmesine de olanak sağladı.

Mobil cihazlar üzerinde toplamda 2,7 milyar kez görüntülenen BonusFlaş’ta her 10 kullanıcıdan 8’i uygulamayı tekrar kullanarak, yüzde 80 gibi yüksek bir aktif kullanım trafiği de oluşturdu.

Kullanıma sunulduğu Kasım 2015’ten bugüne sürekli güncellenen ve yeni eklenen fonksiyonlarıyla Garanti BBVA müşterilerinin hayatına değer katan BonusFlaş uygulamasına 2019 yılında kullanıcıların cüzdan taşımadan saniyeler içinde alışveriş işleminin tamamlanabileceği QR ile ödeme özelliği ve kullanıcıların alışveriş yapılan üye iş yerlerinin web sitelerine uygulama içinden yönlendirildikleri “Direkt Link” özellikleri de eklendi.

BonusFlaş uygulamasının içinde yer alan, kart bilgilerinin paylaşılmasına gerek kalmadan güvenli ve hızlı bir şekilde ödeme yapılmasına olanak sağlayan GarantiPay ise kullanıcılarına online alışveriş ödemesinde sağladığı hız, kolaylık ve güvenlik standartlarıyla, e-ticaret pazarının en çok tercih edilen ödeme seçeneklerinden biri olmayı da sürdürüyor.

Türkiye’nin önde gelen web sitelerinin de aralarında bulunduğu 1900’den fazla sitede ve mobil uygulamada GarantiPay ile ödeme yapabildiğini de ekleyelim. BonusFlaş ülkemizin önde gelen platformlarının yanı sıra, Garanti BBVA kredi kartı sahiplerine gib.gov.tr’de online vergi ödemesi imkânı da sununuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.