Ülkemizdeki e-ticaret siteleri Black Friday'de neler sunuyor?

Bu haberimizde ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin uyguladığı Black Friday indirimlerine yakından bakıyoruz.
Ülkemizdeki e-ticaret siteleri Black Friday'de neler sunuyor?

Hem ülkemizde hem de tüm dünyadaki alışveriş tutkunlarının bir yıldır beklediği hafta geldi çattı. Tüm dünyada da olduğu gibi ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin de önemli indirimler sunduğu Black Friday, bu yıl 29 Kasım tarihinde gerçekleşiyor. Ama şimdiden pek çok marka şimdiden Black Friday indirimlerini sunmaya başladılar.

Yılın en önemli indirim günlerinden olan Black Friday'de kozmetikten teknolojiye, giyimden mobil uygulamalara kadar pek çok üründe indirimler sunuluyor. Bu haberimizde ise ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin uyguladığı Black Friday indirimlerine yakından bakacağız.

Amazon Türkiye: Geçtiğimiz yıl resmen ülkemizde hizmet vermeye başlayan Amazon Türkiye, "Beklenen Cuma 2019" ismi ile Black Friday indirimleri sunuyor. Yüzde 70'e varan indirimler sunmayı hedefleyen Amazon Türkiye'nin Black Friday indirimleri Aralık ayının ilk günlerine kadar sürecek.

Boyner: Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi "Şahane Cuma" ismi ile Black Friday indirimleri sunan Boyner, 10 bini aşkın üründe yüzde 60'a varan indirimler sunacak. 22 Kasım tarihinde başlayan indirimlerin 1 Aralık tarihine kadar süreceğini de ekleyelim.

Flo: "Efsane İndirim Günleri" ismi ile Black Friday indirimleri sunan Flo, tüm indirimlere ek olarak sepette yüzde 25 oranında indirim de uygulayacak.

Hepsiburada: Geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Efsane Cuma ismi ile Black Friday indirimleri sunan Hepsiburada.com, 21 Kasım tarihinde indirimler sunmaya başladı. Yüzlerce üründe indirimler sunan Hepsiburada.com, 30 Kasım tarihine kadar indirimler sunmaya devam edecek.

Lc Waikiki: Muhteşem Cuma ismi ile Black Friday indirimleri sunmaya hazırlanan Lc Waikiki, 28 Kasım tarihinde indirimler sunmaya başlayacak. Son konusu indirimlerin 3. gün boyunca süreceğini ve 30 Kasım tarihinde sonlanacağını da ekleyelim.

MediaMarkt: Boyner gibi "Şahane Cuma" ismi ile Black Friday indirimleri sunan MediaMarkt, yüzde 22'den başlayan ve yüzde 50'ye kadar varan indirimler sunuyor. Akıllı telefonlardan kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok üründe indirimler sunan MediaMarkt, şu an 64 üründe indirim sunuyor.  

Migros: "Müthiş Cuma" adı altında Black Friday indirimleri sunan Migros, elektronikten deterjana, bebek ürünlerinden gıda ürünlerine kadar pek çok üründe indirim sunuyor. Yarın başlayacak olan indirimler 29 Kasım'a kadar sürecek.

Morhipo: Bugün başlayan ve 29 Kasım tarihine kadar sürecek Black Friday İndirimleri sunan Morhipo, 22 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında "Black Sale" adı altında indirimler de sunacak.

Mudo: "Muhteşem Günler" ismi ile Black Friday indirimleri sunan Mudo, dün başlayan ve 1 Aralık tarihine kadar sürecek olan indirimlerde tüm ürünlerde sepette yüzde 25 indirim sunacak.

Playstation Store: Black Friday indirimleri kapsamında belirlenen oyunlarda yüzde 60'a varan indirimler sunan Playstation Store, toplamda 232 üründe indirim uyguluyor. Playstation Store'un indirim uyguladığı ürünler arasında PlayStation Plus üyelikleri olduğunu da ekleyelim.

Steam: Oyun dünyasının en önemli platformlarından biri olan Steam'in Black Friday kapsamında yüzde 90'a varan indirimler uygulaması bekleniyor. 

Teknosa: Black Friday ve Tekno Cuma isimleri ile indirimler uygulayacak olan Teknosa, 22 Kasım tarihinde başlayan indirimleri 2 Aralık tarihine kadar müşterilerine sunacak.

Trendyol: Efsane günler ismi ile bugün Black Friday indirimlerine başlayan Trendyol, 29 Kasım tarihine kadar Black Friday indirimleri sunmaya devam edecek.

Vivense: Black Friday kapsamında Big Friday ismi ile indirimler sunan olan Vivense, 23 Kasım tarihinde başlayan indirimleri 2 Aralık tarihine kadar sürdürecek. Vivense'nin yüzde 80'e varan indirimler sunduğunu da ekleyelim.

Watsons: "Efsane Cuma Haftası" adı altında Black Friday indirimleri sunan Watsons, 4 bin 600'u aşkın üründe indirimler sunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.