GetirYemek'ten yeni teslimat seçeneği: "Restoran getirsin"

GetirYemek, "getir getirsin" ve "Restoran getirsin" olmak üzere iki farklı seçenek sunmaya başladı. Restoran getirsin teslimat seçeneğinin kullanıldığı siparişlerde yüzde 20 oranında indirim uygulandığını da ekleyelim.
GetirYemek'ten yeni teslimat seçeneği:

Getir'in yemek siparişi işine adım attığını sizlere geçtiğimiz Ocak ayında aktarmıştık. GetirYemek markası ile yemek siparişlerini getirmeye başlayan şirket, Yemeksepeti'nden farklı olarak restoranların kuryelerini kullanmak yerine kendi kuryeleri ile teslimat gerçekleştiriyordu.

Kısa zaman önce ise yeni bir teslimat seçeneği sunan GetirYemek, "getir getirsin" ve "Restoran getirsin" olmak üzere iki farklı seçenek sunmaya başladı. Restoran getirsin teslimat seçeneğinin kullanıldığı siparişlerde yüzde 20 oranında indirim uygulandığını da ekleyelim.

GetirYemek servisinin en büyük iddiası siparişleri kendi kuryeleri ile hızlı bir şekilde teslim edecek olmasıydı. Fakat bu konuda model genişletmeyi uygun gören Getir, yeni bir teslimat seçeneği sundu.

Bu arada GetirYemek servisinin teslimat seçeneğinin haricinde ödeme konusunda da kısıtlamaları mevcut. GetirYemek'te teslimatların Getir kuryeleri ile yapılması nedeniyle kapıda nakit ödeme veya yemek kartları ile ödeme seçenekleri kullanılamıyor. Yemek kartları ile sipariş verilememesi ise kullanıcılar için oldukça önemli bir problem.

Restoran getirsin seçeneği ile ilerleyen dönemlerde nakit ödeme ve yemek kartları ile ödeme seçenekleri sunulabilir. Bu özelliklerin sunulması GetirYemek'te daha fazla sipariş verilmesinin önünü de açabilir.

Tabii ki getir getirsin teslimat seçeneğinin önemli bir avantaja sahip olduğunu da hatırlatalım. Eğer getir getirsin teslimat seçeneğini seçerseniz tüm sipariş sürecini uygulama üzerinde yer alan haritadan canlı bir şekilde takip edebiliyorsunuz. Kısacası Getir yeni teslimat seçeneği ile birlikte modelini genişleterek, yemek sipariş pazarında rol alma isteğinin altını çizmiş oldu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.