Online Yemek Siparişi Araştırması [Araştırma Raporu]

Online yemek siparişi verme alışkanlığı ve tercihlerini öğrenmek amacıyla Webrazzi okuyucularıyla Kasım ayında bir araştırma gerçekleştirilmiştir.
Online Yemek Siparişi Araştırması [Araştırma Raporu]

Online yemek siparişi pazarı özellikle şehirleşmenin artması, çalışan kitlenin yemek yapmaya vakit bulamaması, ev - iş arası geçirilen zamanın artması gibi nedenlerle birlikte büyüyen bir sektör olarak karşımıza çıkmaktadır. Daha sağlıklı seçeneklere erişim, yeni ve farklı mutfaklar deneme ihtiyacı, internet ile her şeye daha hızlı ulaşma gibi faktörlerden etkilenen müşteri tercihleri yemek yeme kültürünü de özellikle belli kitleler için değiştirmekte. 

Dışarıda yemek yeme alışkanlığından tamamen farklı bir motivasyonla ilerleyen yemek siparişi de sadece yemek hazırlamaya vakit bulamayan kişiler için değil, evde daha çok zaman geçiren ve bunu sosyal aktiviteye de dönüştüren kitle için daha önemli hale geliyor. 

Online Yemek Siparişi Araştırması [Araştırma Raporu]
Online Yemek Siparişi Araştırması [Araştırma Raporu]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.250 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.250 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.