Dream Games, Makers Fund liderliğinde 7,5 milyon dolar yatırım aldı

Makers Fund liderliğinde gerçekleşen 7,5 milyon dolarlık tohum yatırımı turuna Balderton Capital da katıldı.
Dream Games, Makers Fund liderliğinde 7,5 milyon dolar yatırım aldı

Ülkemizin en başarılı mobil oyun şirketlerinden olan Peak Games'in eski çalışanları tarafından kurulan Dream Games, yatırım aldığını duyurdu. 5 eski Peak Games çalışanı tarafından kurulan İstanbul merkezli Dream Games, 7,5 milyon dolar yatırım aldı. 

Soner Aydemir, İkbal Namlı, Hakan Sağlam, Eren Şengül ve Serdar Yılmaz tarafından kurulan Dream Games, geliştireceği bulmaca oyunları ile adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Makers Fund liderliğinde gerçekleşen 7,5 milyon dolarlık tohum yatırımı turuna Balderton Capital'ın katıldığını da ekleyelim. Dream Games tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 7,5 milyon dolarlık yatırım şirketin ekibini genişletmek için kullanılacak.

Dream Games, alınan yatırımla birlikte önümüzdeki 2 yıl içinde çalışan sayısını 5 katına çıkarmayı hedefliyor. Yolculuklarının henüz başındayken Dream Games'i destekliyor olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Makers Fund partneri Michael Cheung, bulmaca oyunlarının endüstrideki en başarılı ve uzun ömürlü oyunlardan olduğunu da dile getirdi.

Dream Games'in kurucu ekibinin yeteneğine ve bağlılığına hayran olduklarını paylaşan Balderton Capital partneri Rob Moffat, Balderton Capital olarak Big Fish, Wooga ve Natural Motion gibi önemli oyun firmalarına yatırım yapma şansı elde ettiklerini ve Dream Games'in bu firmalardan daha başarılı olabileceğini de vurguladı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.